TLS Lojistik’ten Yeni Depo Yatırımı

TLS Lojistik’ten Yeni Depo Yatırımı

TLS Lojistik, her yıl çift haneli olan büyüme hedefi çerçevesinde, depolama alanlarına yeni bir yatırım daha ilave etti. Şirket, Orhanlı’da 10 bin metrekarelik bir depoyu daha tamamlayarak faaliyete geçirdi.

TLS Lojistik, artan müşteri portfoyünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2015 yılının ilk yarısında Aslan takım yıldızının en parlak yıldızı olan Regulus’un adını verdiği yeni deposunu sistemine dahil etti. Orhanlı’da kurulan depo; Regulus 10 bin metrekare büyüklüğünde. Yeni depoyla birlikte şirketin toplam depolama alanı da 170 bin metrekareye ulaşmış bulunuyor.

    Güvenlik ve çevrenin korunması açısından dünyadaki mevcut en ileri standartlarla donatılan depo, farklı nitelikteki malların birbirlerine zarar vermeyecek şekilde muhafaza edilebileceği, gerektiğinde farklı niteliklere sahip malların tek bir sevkiyat için hızla hazır hale getirilebileceği bir tasarımla inşa edildi. TLS İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı sistemleri, diğer depolarda olduğu gibi bu depoda da uygulanıyor ve personeli, en düşük güvenlik ve sağlık riskleri ile çalışması teminat altına alınıyor.

 

TLS Lojistik Genel Müdürlüğü Yeni Adresinde

   Son yıllarda önemli gelişmeler kaydederek lojistik sektörünün öne çıkan firmalardan biri olmayı başaran TLS Lojistik, yeni depo yatırımına ek olarak, büyüyen organizasyon yapısına uygun yeni Genel Müdürlük bina yatırımını tamamladı ve yeni yönetim binasında hizmet vermeye başladı.

   Kuruldukları günden bu yana insana, doğaya ve yaşama saygı, kurumsal kültürlerinin ayrılmaz bir parçası olan TLS, yeni yönetim binasını WWF ile birlikte yeşil ofis sertifikası alabilecek şekilde hazırladı. TLS Lojistik, modern ve ferah alanlarıyla, yenilenmiş teknolojisiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

tls-genel-mudurluk.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.