TNT Ekspres Türkiye, Dünya Günü’nde 1 saat ışıkları kapatıyor

TNT Ekspres Türkiye, Dünya Günü’nde 1 saat ışıkları kapatıyor

TNT Ekspres Türkiye, iklim değişikliğiyle mücadeleye destek vermek için 23 Mart 2013 Cumartesi gününe denk gelen Dünya Günü’nde saat 20:30 – 21:30 arası ışıklarını kapatıyor.

Dünyada milyonlarca insan 23 Mart 2013 cumartesi günü, iklim değişikliğiyle mücadeleye destek vermek için 1 saatliğine ışıklarını kapatmaya hazırlanıyor.

Çevre alanındaki yatırımları ve projeleriyle sürdürülebilir kalkınmaya destek olan TNT Ekspres, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) sponsorluğunda yürütülen Dünya Saati uygulamasına Türkiye’de ve dünyada destek verecek.


TNT Ekspres Türkiye, 23 Mart 2013 cumartesi günü saat 20:30 – 21:30 arasında tum ofis, depo ve şubelerinde ışıklarını 1 saatliğine kapatacak. Mesaide olmayan TNT Ekspres Türkiye çalışanları kampanyaya evdeki ışıklarını kapatarak destek verecekler.

Dünyada ilk kez Mart 2007’de WWF Avustralya önderliğinde Sidney’de başlayan ve 2008 yılında küresel bir kampanyaya dönüşen Dünya Saati uygulamasıyla tüm dünyada küresel iklim değişikliğine dikkat çekiliyor. Her yıl 1 milyardan fazla insanın Dünya Günü kapsamında destek verdiği Dünya Saati uygulaması, dünya çapındaki en kalabalık sivil toplum ritüeli olma özelliğine sahip. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.