TNT Ekspres’e yeni İK Direktörü

TNT Ekspres’e yeni İK Direktörü

TNT Ekspres Türkiye yeni İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü’nü belirledi. Hakan Tat, TNT Ekspres Türkiye İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü olarak göreve başladı.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat (İngilizce) bölümünü ilk üçe girerek bitiren Tat, Marmara Üniversitesi, İnsan Kaynakları Yönetimi (İngilizce) bölümünde yüksek lisans derslerini tamamladı. Kariyerine 1997 yılında Migros Türk T.A.Ş. İnsan Kaynakları Asistanı olarak başladı. Ardından sırasıyla Pamukbank T.A.Ş. ve Turkcell Telekomünikasyon Hizmetleri’nde İnsan Kaynakları ve Eğitim-Gelişim Yönetimi alanlarında çeşitli görevlerde bulunan Tat,

2006’da Deutsche Bank Türkiye’de İnsan Kaynakları Yöneticiliği görevine geldi. 2009’da Ericsson Telekomünikasyon Türkiye İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün yanında Bölgesel Ücretlendirme ve Yan Haklar, Yetklinlik ve Performans Yönetimi Başkanlığı görevlerini üstlendi. Huawei Telekomünikasyon’da İnsan Kaynakları Başkanlığı yapan Tat, son olarak 2012’de A&T Bank’ta İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim, Proje Yönetim Ofisi, Organizasyon & Süreç Yönetimi ve Genel Hizmetler fonskiyonlarının yönetiminden sorumlu Direktör olarak görev almakta idi. Hakan Tat, kariyer hayatına TNT Ekspres Türkiye İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü olarak devam ediyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.