TNT Ekspres’ten müşteriye özel 'Klinik Ekspres' ve 'Soğuk Tedarik Zinciri' hizmeti

TNT Ekspres’ten müşteriye özel 'Klinik Ekspres' ve 'Soğuk Tedarik Zinciri' hizmeti

TNT Ekspres, ısı kontrollü bir ortamda taşınması ve saklanması gereken tüm gönderiler için Soğuk Tedarik Zinciri alanında müşteriye özel hizmet sunuyor.

İlaç firmaları, klinik araştırma laboratuarları ve ilaç üretimi yapan araştırma şirketleri için “Klinik Ekspres” hizmeti veren TNT Ekspres, klinik deneyler pazarındaki müşterilere yönelik tüm hizmetleri bir arada sunuyor.

TNT Ekspres’ten Soğuk Tedarik Zinciri hizmeti

“Klinik Ekspres” hizmeti ile sağlık sektöründe hizmet veren firmalara ait dondurulmuş ve taşınması riskli ürünlerin yanı sıra bir milyondan fazla klinik araştırma ve deney sonucu, TNT Ekspres güvencesi ile yerine ulaşıyor. TNT Ekspres, klinik deneylerde kullanılan malzemelerin nakliyatı için tasarladığı “Klinik Ekspres” kapsamında 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Bu kapsamda sunulan “Medpark THERMO” servisi ile kuru buz hizmetleri, paketleme ve taşıma hizmetleri bir arada sunuluyor.

TNT Ekpres’in uzmanlaştığı özel taşımacılık hizmetlerinden biri de 'Soğuk Tedarik Zinciri'. Bu hizmet kapsamında ısı kontrollü bir ortamda taşınması ve saklanması gereken tüm gönderiler için Sabiha Gökçen Operasyon Merkezi'ndeki Soğuk Hava Depoları kullanılıyor. TNT Ekspres’in 'Soğuk Tedarik Zinciri' hizmeti için 5’i gümrüklü sahada,1’i gümrüksüz sahada olmak üzere toplam 6 soğuk hava deposu bulunuyor. TNT Ekspres yurtdışına yapılacak ve yurtdışından gelecek gönderiler için rakipsiz bir hizmet sunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.