TNT Express hizmet ağını 10 ülke ile daha da genişletti

TNT Express hizmet ağını 10 ülke ile daha da genişletti

TNT Express, kıtalararası Ekspres Navlun Hizmet Ağı’nı Avrupa dışında 10 yeni ülkede daha hizmete sokarak toplam hizmet verilen ülke sayısını 80’e çıkardı.

TNT Express’in ‘Express Freight’ hizmetinde 500 kg’a kadar paletli yükler 1 ila 3 gün taşıma süresiyle alıcısına ulaşıyor. Avrupa dışında 10 yeni ülkede daha hizmet vermeye başlayan TNT Express, müşterilerine varış gününde teslimat ve kapıya servis imkanları sunuyor. Şirketin tüm ekspres servislerinde bulunan kesin tarih ve saatli teslimat, gümrük işlemleri, tam izlenebilirlik ve müşteriyi düzenli bilgilendirme, TNT Express’in önemli hizmet alanları arasında yer alıyor.

Express Freight hizmeti ile daha hızlı teslimat

TNT Express Global Pazarlama ve Strateji Direktörü Jan Willem Breen, kıtalararası ‘Ekspres Navlun Hizmet Ağı’nı Avrupa dışında 10 yeni ülkede daha hizmete girdi. Breen, Express Freight hizmeti ile müşterilerine daha hızlı bir şekilde ve daha fazla noktada navlun sevkiyatı yapmayı hedeflediklerini anlattı.

Lider ekspres taşımacılık hizmeti

TNT Express’in navlun kapasitesinin denizaşırı yaygınlaştırılması, şirketin 37 ülkede lider ekspres taşımacılık hizmetlerini sunduğu Avrupa ile denizaşırı pazarları buluşturma gücünü arttırma stratejisinden ileri geliyor.

tnt.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.