TOFED 49. İftar programını gerçekleştirdi

TOFED 49. İftar programını gerçekleştirdi

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu 49. geleneksel İftar programı, genel kurulun sona ermesinin ardından Tüyap Palas Otel'de yapıldı.

İftarın sponsorluğunu; Mercedes, Temsa, Mapar, Isuzu, Otokar, Shell, Bridgestone, Bandag ZF, Obilet, Biletall ve İpek Bilgisayar üstlendi.

İftar programında söz alan Karayolu Düzenleme Genel Müdürü Mahmut Gürses, katılım gösteren ve organizasyona emek veren herkese teşekkürlerini ileterek, “TOFED’in 7. Genel Kurulu’nu tebrik ediyorum ve yeni yönetime başarılar diliyorum. Burada bulunmaktan dolayı memnuniyetlerimi bildiriyorum” dedi.

30 Haziran’da TOSEV için dayanışma gecesi yapılacağını hatırlatan TOSEV Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali ise, “Buraya katılan herkese teşekkürlerimi iletiyorum, bu güzel sofrayı paylaştığımız için mutluyum, sektörümüzün birlik ve beraberliği daim olsun” ifadelerini kullandı.

UYOF Başkanı İmran Okumuş ise, TOFED’e ve sektörün STK’larına sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek, “Ben aynı zamanda PÜİS başkanıyım, akaryakıt fiyatlarındaki yükselişten dolayı sektörün gördüğü zararı biliyorsunuz. Bir yerde hata yapıyoruz, biz her şeyi devletten istiyoruz. Bazı şeylere sektör kendi içinde çözüm bulmalı” dedi. Okumuş ayrıca, “Federasyon başkanı olarak TOFED’i desteklediğimizi ve yapılacak ne varsa sonuna kadar yapacağımızı bilmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

İFTAR PROGRAMINDAN KARELER

tofed-002.jpg

tofed2.jpg

tofed3.jpg

tofed4.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.