TOFED Altın At Arabası ödülüne layık görüldü

TOFED Altın At Arabası ödülüne layık görüldü

Ulaştırma sektöründe başarıyı yakalayan ve bu alanda yenilikçi fikirleriyle gündem yaratan şirket ve şahıslara 2004 yılından beri Kremlin Sarayı’nda verilen Altın At Arabası-Zolotaya Kolesnitsa Ulaştırma Ödülleri bu yıl Türkiye’de verildi.

Rusya temsilciler meclisi Alt kanadı duma ve devlet başkanlığı idaresinin desteğiyle tertip edilen ve Ulaştırma sektörüne önemli katkı sağlayan organizasyonlara, şirketlere ve şahıslara verilen Altın At Arabası ödülleri bu yıl Türkiye’de verildi.

İstanbul Conrad Hotel’de düzenlene bir törenle Ulaştırma sektöründe başarıya en kalıcı yoldan ulaşan ve bu alanda özgürlük yaratan şirket ve şahıslara verilen Altın At Arabası-Zolataya Kolesnitsa Ulaştırma Ödülleri’nde Türkiye Otobüsçüler Federasyonu(TOFED)’da ulaşım sektörüne sağladığı katkılar nedeniyle Altın At Arabası ödülünü almaya hak kazandı.

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu(TOFED) Başkanı Mehmet Erdoğan törende yaptığı konuşmasında” Türkiye’nin yaşam kalitesinin arttırılmasında büyük katkı sunan ve otobüsle yolcu taşımacılığı işini dünyada en iyi yapan sektörümüz adına verilecek ödülü gurur duyarak alıyorum. Bugüne kadar Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya ve İsrail’de gerçekleştirilen törenlerde 37 ülkeden çeşitli kurum, kuruluş ve şahısların ödüle layık görüldüğü bu ödül töreninin bu yıl İstanbul’da yapılmasını çok önemsiyorum. Törenin burada yapılıyor olması Türkiye’nin ulaşım koridorları açısından önemini bir kez daha teyit eder niteliktedir” diyerek duyduğu mutluluğu dile getirdi.


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.