TOFED ve Shell işbirliklerini 2017’ye taşıdı

TOFED ve Shell işbirliklerini 2017’ye taşıdı

TOFED ile Shell arasında 2008 yılından bu yana devam eden ve TOFED üyelerine özel fırsatlarda sunan işbirliği yapılan yeni bir anlaşma ile 2017 yılına kadar uzatıldı.

Shell ve Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) 2008 yılından bu yana sürdürdükleri iş birliklerini yenileyerek 2017 yılına kadar devam etme kararı aldı. Yenilenen anlaşma ile TOFED üyesi otobüs sahipleri Shell Taşıt Tanıma Sistemi’nin (TTS) ayrıcalıklı hizmetlerinden ve indirim fırsatlarından yararlanmaya devam edecek.

Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj ve TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan tarafından imzalanan işbirliği kapsamında Shell TTS kullanan TOFED üyeleri, Shell kalitesiyle birlikte özel hizmet ve fırsatlardan yararlanmayı sürdürecek. İmza törenine TOFED Genel Başkan Yardımcıları Metin Tırış ve Mustafa Özcan, TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İlgin, Kurul Üyeleri Bülent Yılmaz ve Hasan Kurnaz, Genel Müdür Mevlüt Bayrak ve Proje Müdürü Cem Özfırat da katıldı.


TOFED Kartı 2 bin 600 üye kullanıyor

TOFED ve Shell arasında 5 yıldır devam eden iş birliği kapsamında kullanılan Shell Club Smart TOFED Yakıt Kart, TOFED üyelerine özel anında indirim uygulayan ticari müşterilere özel bir indirim sağlıyor. Türkiye genelinde şu an 830 anlaşmalı Shell istasyonunda geçerli olan TOFED Kart, 2 bin 600 TOFED üyesi tarafından aktif olarak kullanılıyor.

“TOFED Üyeleri kazançlı çıkacak”

Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj, Shell’in Türkiye ile tanıştırdığı öncü hizmetlerden biri olan Shell TTS’nin her geçen gün büyüdüğünü belirterek Yolcu taşımacılığı gibi sektörlerde yakıt verimliliği ve pratiklik büyük önem taşıdığını aktardı. Dziembaj, “Türkiye genelindeki yaygın istasyon ağımızla üyelerimize Shell kalitesinin yanı sıra avantajlı şartlar, ödeme, muhasebe ve takip kolaylığı gibi hizmetler sunuyoruz. TOFED ile istikrarlı şekilde güçlenen iş birliğimiz, TOFED üyelerinin daha çok kazanmasını sağlıyor. TOFED üyeleri yeni iş birliği dönemimizde de yine kazançlı çıkacak” şeklinde konuştu.


7 binin üzerinde TOFED üyesi bireysel kart sahibi

Shell ile anlaşmalarının yenilenmesinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirten TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan ise konuşmasında yeni sözleşme ile shell ile olan işbirliğinin daha ileriye taşındığını vurgulayarak “7 binin üzerindeki bireysel kart sahibi meslektaşımızın sistemimizin üyesi olması ve yenilerinin de katılmasıyla, projeye ilginin artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Yaptığımız sözleşmenin TOFED ve Shell adına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Shell Taşıt Tanıma Sistemi’nin (TTS) filolara pratik çözümler sunuyor

Shell tarafından 1996 yılında tanıtılan ve Türk akaryakıt sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyan Shell Taşıt Tanıma Sistemi, bugün 500 bin araç ile sektörün en büyük filo yönetim sistemi olarak hizmet veriyor.

Önemli oranlarda maliyet verimliliği sağlayan Shell TTS, ticari araç filolarında akaryakıt alımı ve filo yönetimini ileri teknoloji ile pratik bir şekilde çözüyor. Shell TTS, ‘Akaryakıt tüketimi için tam kontrol’, ‘Pratik ve hızlı akaryakıt ikmali’, ‘Ödeme Kolaylığı’, ‘Muhasebe Kolaylığı’, ‘Litre/Kilometre takibi’, ‘Türkiye'de yaygın geniş hizmet ağı’ gibi ayrıcalıklar sağlıyor. Shell TTS’nin kurumsal müşterileri arasında ilaç sektöründen bankalara, nakliye sektöründen seyahat firmalarına kadar her sektörden ve her büyüklükte şirketler yer alıyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.