Tokat Seyahat 10 adet Euro 5’li Mercedes Travego aldı

Tokat Seyahat 10 adet Euro 5’li Mercedes Travego aldı

Şehirlerarası otobüs taşımacılığında filosunun tamamı özmal araçlardan oluşturan Tokat Seyahat 10 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD’yi düzenlenen tören ile teslim etti.

Filosunun tamamını Mercedes-Benz marka özmal araçlar oluşturan Tokat Seyahat, araç alımında bir kez daha Mercedes-Benz’i tercih ederek 10 adet Travego 15 SHD Euro 5 motorlu otobüs aldı. 32 araçlık bir filosu bulunan Tokat Seyahat’in 30 özmal 2’si de bireyselden oluşuyor.


Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine; Tokat Seyahat Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Tekeli ve Ahmet Arat, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Koluman A.Ş Ankara Bölge Otobüs Satış Müdürü Ayhan Çağlayan, Mercedes-Benz Taşıt Ticaret BusStore Satış Müdürü Haluk Burçin Akı, Tokat Seyahat İstanbul Bölge Müdürü Sırrı Boğa ve Tokat Seyahat İşletme Müdürü Hakan Sarıcan katıldı.


“Mercedes-Benz için Tokat Seyahat önemli”
Teslimat töreninde bir açıklama yapan Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, bu teslimatın Mercedes-Benz açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Tokat Seyahat yenilikçiliği, vizyonu ve yönetilme biçimi itibariyle bizim çok kolay irtibat kurduğumuz bir şirket oldu. Tokat Seyahat’in bizim açımızdan bir diğer önemli yönü de tüm filosunu Mercedes-Benz marka araçlardan oluşturmuş olması. Bu işbirliğinin sürmesi açısından Tokat Seyahat Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekeli’ye, Yönetim Kurulu üyeleri Musatafa Tekeli ve Ahmet Arat’a da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.”


“Filoyu yenilemezseniz ayakta kalamazsınız”
Tokat Seyahat’ın kuruluş yılı olan 1985 yılından bu yana Mercedes-Benz ile çalıştıklarını dile getiren Tokat Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arat, bundan sonrada çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Arat, “Turizm sektörü gün geçtikçe daha kötüye gidiyor ama bizde araçlarımızı yenilemek zorundayız yoksa bu sektörde tutunmak zorlaşır. Elimizdeki eskiyen 10 adet aracımızı yenisiyle değiştirmek sureti ile bir yatırım gerçekleştirdik. Bu teslimatta emeği geçen tüm Mercedes-Benz çalışanlarını bize gösterdikleri kolaylıklardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


“Rekabet edebilmek için filo yenilemesi şart”
Turizm sektörünün çok iyiye gitmediğini belirten Tokat Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tekeli, “Demiryolu ve havayolu ile rekabet edebilmek için bu tarz yatırımları yapmak zorundayız. Bu ülkede otobüsçülük hiç bitmeyecek. Belki seyahat süreleri ve mesafeleri kısalacak ama otobüsçülük bitmez. Bizim dede mesleğimiz bu iş elimizden geldiğinde devam ettirmenin peşindeyiz” dedi.


Ayrıca tören sırasında Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanılığı’na seçilen Tokat Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arat ve Ankara Otobüsçüler ve Acenteciler Derneği Başkanlığı’na seçilen Tokat Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tekeli, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu tarafından bu teslimatın anısına bir fotoğraf hediye edildi. Abdullah Karlıdağ www.tasimacilar.com 06.07.2012/17:21