Tokat Seyahat araç yatırımında ‘Bence Mercedes’ dedi

Tokat Seyahat araç yatırımında ‘Bence Mercedes’ dedi

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı ve petrol hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren Tokat Seyahat, tercihini Mercedes-Benz’den yana yaparak 10 adet Travego 15’i filosuna ekledi.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine, Tokat Seyahat firma sahipleri Ahmet Arat ve Mustafa Tekeli, Koluman Ankara Otobüs Satış Müdürü Hakan Öztekin, Koluman İstanbul Otobüs Satış Müdürü Önder Gökçe, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Bussore Kısım Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz Finansman Türk Otobüs Satış Finansman Müdürü Uğur Erdinç ve Otobüs Finansmanı Satış Koordinatörü Kemal Üşenmez katıldı.


Tokat Seyahat’e 10 adet Mercedes-Benz Travego

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Ankara tarafından satılan 10 adet Travego15 otobüs ile birlikte, Tokat Seyahat tamamı Mercedes-Benz marka otobüslerden oluşan filosundaki araç sayısını 41 adede çıkardı.

Mercedes-Benz Türk otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde güvenlik sunuyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.