Tokgöz Beton, yeni yatırımında “MAN ile devam” dedi

Tokgöz Beton, yeni yatırımında “MAN ile devam” dedi

Tokgöz Beton, filosunda hizmet veren MAN araçlarının performans ve yüksek yakıt tasarrufundan duyduğu memnuniyet doğrultusunda, 5 adet yeni TGS 41.400 mikser daha aldı.

MAN, ileri teknoloji ve üstün nitelikleri araçları ve zengin model çeşitliliği sayesinde adeta her sektöre, her işe özel oluşturduğu çözüm alternatifleriyle ile fark yaratmaya devam ediyor. MAN, satış sonrası hizmetler de sunduğu avantajlarla da firmalardan tam not alan MAN, yeni yatırımların da gözdesi konumunda.

Filosunda 50’nin üzerinde MAN aracı bulunan Kayseri merkezli önemli beton firmalarından Tokgöz Beton, yeni yatırımında da tercihini değiştirmedi. Tokgöz Beton’un, kullandığı MAN araçlarının performans, dayanıklılık, yüksek yakıt tasarrufu ve düşük işletme maliyetinden duyduğu memnuniyet, 5 araçlık yeni yatırımını da belirledi. Kayserili firma, yeni MAN TGS 41.400 mikserler ile filosunu güçlendirdi.

“MAN’ların performans ve yakıt tasarrufundan çok memnunuz”

Tokgöz Beton Genel Müdürü Olcay Kuzucuoğlu, Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen törenle yeni MAN TGS 41.400 mikserleri teslim aldı. Törende aldığı araçlardan birini bizzat test eden Olcay Kuzucuoğlu, MAN kalitesinden çok memnun kaldıklarını söyledi. Kuzucuoğlu, şöyle devam etti: “MAN araçları, dayanıklılık, performans ve düşük yatık tüketim sayesinde bize çok önemli avantajlar sağlıyor. Bunun yanında MAN’ın satış sonrası için sunduğu servis hizmetleri ile herhangi bir aksaklık yaşamadan faaliyetlerimizi kesintisiz olarak sürdürebiliyoruz. Şu anda filomuzda 50’nin üzerinde MAN bulunuyor. Mevcut MAN araçlarımızdan çok memnun olduğumuzdan, yeni yatırımımızda da tercihimizi değiştirmedik. Özellikle bu yeni aldığımız ve her seferde yaklaşık 1 metreküp daha fazla beton atmamızı sağlayacak mikserlerin, şirketimize çok önemli katkılar yapacağına inanıyorum.”

man-cekici.jpg

“Her seferde 1 m3’lük fazladan beton avantajı sağlıyor”

Müşterilerinin memnuniyetlerinin kendilerini de memnun ettiğini vurgulayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Doğucan Suyani, “Teslimatını yaptığımız yeni MAN TGS 41.400 mikserlerimiz, D15 tip 9 litrelik compact motora sahipler. VTG turbo (kanatçıkları ayarlanabilen) ile 1000 devirde yüksek tork vermeye başlıyor. Bu motorumuzda AGR ve eşanjörü çıkarıp, büyük turbo ve büyük intercooler ile yola devam ettik. Bu da bize, 100 kilometrede 8 litre gibi önemli bir yakıt avantajı sağlıyor. Ayrıca araçlarımızın sunduğu bir diğer fırsat ise, sahip oldukları güçlü altyapı sayesinde üst yapıcıların onay verdiği 13 metreküp mikser kazanı konulabilmesi. Bu sayede MAN TGS 41.400’ler, her seferde daha fazla beton taşıyarak, firmalara çok önemli bir maliyet avantajı daha sağlamış oluyor” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.