Toksuzlar, Filosunu Tırsan ile güçlendiriyor

Toksuzlar, Filosunu Tırsan ile güçlendiriyor

Toksuzlar Transport, filosunu 30 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler ile güçlendirdi.

Toksuzlar Transport, tercihini Tırsan’dan yana kullanarak, filosuna 30 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler kattı. Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Toksuzlar Transport Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Toksuz, Yönetim Kurulu Üyesi Onur Toksuz, Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Satış Yöneticisi Akgün Nuhoğlu katıldı. 
 
“Tırsan Araçları ile Müşterilerimize Sunduğumuz Hizmetin Kalitesini Artırıyoruz” 
 
Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Toksuzlar Transport Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Toksuz, “Gelişen taşımacılık süreçlerini ve teknolojilerini yakından takip eden bir firma olarak, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına doğru zamanda cevap vererek, hızlı ve sonuç odaklı alternatif çözümler sunuyoruz. Bu nedenle tercihimizi Tırsan kalitesinden yana kullandık. Tırsan’ın son teknolojiye sahip, verimlilik odaklı araçları sayesinde müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini sürekli artırıyoruz. Filomuzu ileriki dönemde de Tırsan ile güçlendirmeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.  
 
“Yatırımlarımız ve Sağladığımız İstihdam ile Bölgenin Lider Firmalarından Biriyiz” 
 
Toksuzlar Transport Yönetim Kurulu Üyesi Onur Toksuz ise şirketin faaliyetlerinden bahsederek, 1994 yılında kurulan Iğdır merkezli Toksuzlar Transport’un, üç ülkede, 10’dan fazla noktada, 100’e yaklaşan öz mal araç filosu ile taşımacılık sektöründe faaliyet gösterdiğini belirtti. Gerçekleştirdikleri yatırım ve sağladıkları istihdam ile bulundukları bölgede sektörün lider firmalarından biri olduklarını vurgulayan Onur Toksuz, “Başta uluslararası kara, hava, deniz taşımacılığı olmak üzere depolama, gümrükleme ve iç dağıtım hizmetleri sunuyoruz. Ağırlıklı olarak Türkiye’den Avrupa ve Türki Cumhuriyetlere taşımacılık yapıyoruz. İlerleyen dönemde yeni pazarlara da açılmayı hedefliyoruz” dedi.  
 
tirsan-toksuzlar-transport.jpg
 
“Müşterilerimiz, Operasyonel Süreçlerinde Daha Esnek ve Daha Hızlı Hareket Edebiliyor”    Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç da teslimat töreninde bir konuşma yaparak, “Ödüllü Ar-Ge merkezimizde geliştirilen Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride aracımız, her türlü çekici modelinde kullanılabiliyor. Bu sayede müşterilerimiz operasyonel işlerinde daha esnek ve daha hızlı hareket edebiliyor. Tercihini Tırsan kalitesinden yana kullanan Toksuzlar Transport da filosuna eklediği 30 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler ile filosunu daha efektif kullanarak, rekabet gücünü artıracak” ifadelerini kullandı. 
 
Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Özellikleri 
 
Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride’ın üst yapısı ve perdeleri Code XL standartlarına ve ADR’ye %100 uyumludur. Çatı kaldırma sistemiyle; 2.850, 2.900, 2.950, 3.000 ve 3.050 mm'ye kadar beş seviye sürüş yüksekliklerinde kullanılabilmektedir. 7.200 kg forklift aks yüküne dayanımlı taban özelliği ile pazardaki en dayanıklı tabanı sunmaktadır. Bunun yanı sıra Multi Ride araçları, 1.100 - 950 mm arasındaki 5. Teker yüksekliğine sahip farklı çekicilerde de kullanılabilmektedir. Bu özellikler, firma sahiplerine operasyonel esneklik ve buna bağlı olarak tasarruf sağlamaktadır. 
 
Tenteli Perdeli Multi Ride treylerlerin sahip olduğu patentli K-Fix sistemi, yüklerin en güvenli şekilde taşınmasını sağlamaktadır. Araç, televre üzerinde bulunan her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 adet yük bağlama noktası sayesinde, 500’den fazla yükleme kombinasyonu sunmaktadır. Avrupa’nın en büyük filoları tarafından tercih edilen Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde 10 yıl pas yürümezlik garantisi altındadır. 
 
 
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.