TomTom,Blackberry işbirliği anlaşması imzaladı

TomTom,Blackberry işbirliği anlaşması imzaladı

TomTom Navigasyon, BlackBerry 10’un haritalar uygulamasına özel olarak gerçek zamanlı trafik bilgileri sağlamak için BlackBerry ile daha önce olan harita işbirliğini geliştirdi.

TomTom, bu işbirliği sayesinde kullanıcılarına akıllı bir navigasyon deneyimi yaşatırken aynı zamanda trafik bilgisi ile yolların yoğunluk durumu ve varış süreleri ile ilgili bilgileri de aktarıyor.

TomTom müşterilerine daha hızlı yolculuklar, daha doğru varış zamanlamaları ve daha akıllı bir navigasyon deneyimi ile çok daha kesin trafik bilgileri sağlıyor.

“Trafikte güncel bilgiler müşteriler açısından önemli”

Blackberry Haritalar’a doğru ve güncel trafik bilgilerinin entegre edilmesi müşteriler açısından önemli olduğunu belirten Blackberry Elle Yazılım Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı AdrianGould: “Blackberry 10 müşterilerine destek sağladığı için TomTom’la ilişkilerimizi geliştirmekten dolayı mutluyuz” şeklinde konuştu.

Birliktelikten doğan mutluluğu TomTom Türkiye Ülke Müdürü Enis Yücesan şu sözlerle dile getirdi: TomTom Trafik’in entegre edilmesiyle Blackberry akıllı telefon müşterileri erişilebilir en doğru trafik bilgilerine ulaşabilecek. Dünya çapındaki abonelerine gelişmiş konum tabanlı hizmetler sunarak Blackberry’ye destek olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.”

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.