Topçam Turizm, Filosuna Kattığı NEOPLAN Cityliner ile Tokat’a Prestij Sağlayacak

Topçam Turizm, Filosuna Kattığı NEOPLAN Cityliner ile Tokat’a Prestij Sağlayacak

Tokat halkı, Topçam Turizm sayesinde NEOPLAN Cityliner’in konfor ve rahatlığını yaşayacak. Tokatlılar, ileri teknoloji ürünü NEOPLAN Cityliner’de bulunan koltuk arkası 10 inçlik televizyonlarla keyifli bir yolculuk yaşayacaklar.

Topçam Turizm, filosuna kattığı yeni NEOPLAN Cityliner ile Tokat halkına bir ilk yaşatıyor. Bir süre önce 20 adet MAN Lion's Coach EfficientLine otobüsün ilk ikisini filosuna katan Topçam Turizm, bu kez de 3 adet NEOPLAN Cityliner ile konforun yanı sıra ilk kez sunduğu koltuk arkası 10 inçlik televizyonlarla, yolcularına daha keyifli ve mutlu bir yolculuk olanağı sağlıyor.

Teslimat törenine ilgi yoğundu

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Ankara Tesisleri’nde gerçekleştirilen törende, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, “tüm Tokat halkına ve Topçam Turizm’e hayırlı ve uğurlu olması” dilekleri ile 3 adet NEOPLAN Cityliner otobüsü, Topçam Turizm yetkilisi Suat Somuncu’ya teslim etti.

‘İlkleri Tokat halkına yaşatmanın gururunu yaşıyoruz’

Törende konuşma yapan Topçam Turizm yetkilileri Olgun Dizman ve Erkut Dizman da yaptıkları açıklamada, NEOPLAN Cityliner’ların, sunduğu yüksek konfor, kalite, sağladığı peron keyfi, düşük yakıt giderleri ve işletme maliyetlerine dikkat çekerek, “En önemlisi de, Tokat halkına yakışan prestijli, emniyetli ve daha güvenli seyahat imkanı sunduğu için NEOPLAN Cityliner’ları tercih ettik. 1961’den bu yana öncülük yaparak, ilklerimizi başta Tokat halkı olmak üzere tüm Türkiye’ye sunmanın gururunu yaşadık. Bugün de aslında böyle gururlu bir günümüz. Filomuzu güçlendirdiğimiz NEOPLAN Cityliner’larla ilk defa sunduğumuz koltukların arkasındaki 10 inç’lik televizyonlarla, yolculuklarımızdaki yüksek konfora, artık eşsiz bir keyif ve mutluluk da eşlik edecek” dedi.

MAN ve NEOPLAN marka araç sayısı 26’ya yükseldi

Teslim alınan NEOPLAN Citlyliner otobüslerle birlikte, Topçam Turizm’in filosundaki MAN ve NEOPLAN marka araç sayısı da 26’ya yükseldi. Teslimat töreninde, otobüslerin satışlarını gerçekleştiren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer ile araç kaptanları ve personelleri de hazır bulundular. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.