Topçam Turizm yeni araç alımında da MAN’ı tercih etti

Topçam Turizm yeni araç alımında da MAN’ı tercih etti

Türkiye şehirlerarası otobüs işletmeciliği firmalarından Topçam Turizm, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda araç tercihini MAN’dan yana kullanarak filo yatırımında 20 adet MAN Lion's Coach EfficientLine otobüs anlaşması gerçekleştirdi.

Düşük yakıt masrafları ve yüksek müşteri memnuniyeti sebebi ile tercih edilen otobüslerin ilk 2 adedi, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Ankara Tesisleri’nde düzenlenen törenle teslim edildi. Teslim edilen son iki otobüsle birlikte Topçam Turizm filosundaki MAN otobüs sayısı da 23’e yükseldi.

Teslimat törenie MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Can Cansu, MAN TopUsed Bölge Satış Yöneticisi İsmail Serkan Yağmur, satış sonrası hizmetlerden Göksal Bay, Bülent Bezal ve Topçam Turizm kaptanları katıldı.


Tercih herzamanki gibi yine MAN

MAN Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer’den araçları teslim alan Topçam Turizm yetkilisi Suat Somuncu, “Garanti süresinin uzunluğu, düşük bakım giderleri, güçlü motoru, otomatik vitesi, yakıt giderleri ve masrafları açısından firmaya kazanç sağlaması, ayrıca kaptanların araçları daha rahat ve güvenli kullanması için her şeyin düşünülmüş olması nedeniyle, firmamız bu yatırımında MAN Lion's Coach EfficientLine’a yöneldi” şeklinde konuştu.

Amaç müşteri memnuniyetini arttırmak

Müşterilerine güvenli, konforlu ve rahat yolculuk imkanı sunmaktan mutlu olduklarını belirten Topçam Turizm’in sahipleri Erkut Dizman ve Olgun Dizman da, “Müşterilerimizin yolculuklarını daha eğlenceli hale getirmek için, bu yeni araçlarının koltuk arkasını dokunmatik android Funtoro ekranlarla donattık. Bizi tercih eden herkese, güvenli, rahat ve huzurlu yolculuklar sağlamaya hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Topçam Turizm’e teslimi gerçekleştirilen MAN Lion's Coach EfficientLine otobüslerde, 440 PS motor, 12 ileri vitesli astronik şanzıman, yatana konfor sağlayan başlıkları hareketli yeni tasarım koltuklar bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.