Toplu Taşıma Sektörünün lider ismi Anadolu Isuzu, Kastamonu halkını da taşıyacak

Toplu Taşıma Sektörünün lider ismi Anadolu Isuzu, Kastamonu halkını da taşıyacak

Türkiye’den yapılan küçük otobüs ihracatında önemli bir yere sahip olan ve son dokuz yıldır ihracat lideri konumunda olan Anadolu Isuzu, otobüslerini Avrupa Birliği üyesi 26 ülkeye ulaştırılıyor.

Bu kez yurt içi ulaşımda bir teslimat haberi ile gündeme gelen Anadolu Isuzu 25 Novociti otobüsü, Kastomonu halkının kullanımına sundu.

Kastamonu’da Toplu taşıma sektöründe güven ve konforun buluştuğu Anadolu Isuzu, teslimatlarında engelli vatandaşları da unutmadı. Engelli erişimine uygun, modern çizgileriyle dikkat çeken Anadolu Isuzu Japon standartlarında, yerli markanın güven ve kalitesiyle Kastamonu halkına hizmet verecek olan Novociti otobüslerin anahtarını Kastamonu Özel Halk Otobüsleri İşletmesi Başkanı teslim aldı.


Kastamonu ÖHO’ya 25 adet Novociti

Hatay Öztopraklar Otomotiv tarafından, Kastamonu Özel Halk Otobüsleri’ne 25 adet Novociti, düzenlenen törenle teslim edildi. Kastamonu Belediyesi önünde gerçekleşen teslimat törenine, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı, Isuzu Hatay Öztopraklar Bayisi firma yetkilisi Vedi Öztoprak ve Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu katıldı.

Törende konuşan Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı, araçların teknik donanımları hakkında bilgi verdi. Otobüslerin çevreyle dost ve engelli ulaşımına uygun dizaynına dikkat çekti. Yurt dışına da ihraç edilen Novociti otobüslerin, segmentte en çok tercih edilen araçlar olduğunu belirtti.


Yazıcı ayrıca, satış sonrası hizmetler, kaliteli servis ve uygun yedek parça maliyetleriyle, satın alan müşterilerin, kullandıkları süre boyunca da memnun olacaklarını, bu sayede kurulan kalıcı dostlukların her platformda gündeme geleceğini belirterek, böyle bir dostluğun parçası olmaktan memnun olduğunu sözlerine ekledi.

Tören sonunda yapılan plaket takdimi ve kurdela kesiminin ardından Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı, temsili Isuzu anahtarını Kastamonu Özel Halk Otobüsleri İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu’na teslim etti. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.