Toplu taşıma sürücülerine yangın eğitimi verdi

Toplu taşıma sürücülerine yangın eğitimi verdi

Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi Eğitim Birimi tarafından teorik-uygulamalı olarak verilen toplu taşıma sürücülerine yönelik “Yangın Güvenliği ve Söndürme Uygulamaları” eğitimi gerçekleştirildi.

Teorik Ve Uygulamalı

Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma sürücülerine, sürücü eğitimleri kapsamında “Yangın Güvenliği ve Söndürme Uygulamaları” eğitimi verilmeye başlandı. Teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitimde sürücülere yangın ve yangını oluşturan unsurlar, araç içi yangın risk unsurları, yangın tüpü kullanımı konuları anlatıldı.

Gerçek Alevlere Karşı

Eğitimin teorik kısmı fuar içindeki Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilirken, uygulamalı kısmı İtfaiye eğitim merkezinde gerçekleştirildi. Eğitimde yangın çeşitleri ve yangın tüpleri konularında bilgiler aktarıldı. Uygulama da sürücülere sahada gerçek alevlere yangın tüpüyle söndürme deneyimi yaşatıldı.

Sürücüler Memnun

Sürücülerin eğitimi önemsediği ve katılımın yüksek olduğu görüldü. Bu gibi eğitimlerin devam etmesini isteyen sürücüler artık araçta ya da günlük hayatlarında yangın ile karşı karşıya kaldıklarında neler yapmaları konusunda daha bilinçli olduklarını ifade etti.

 

sofor-yangin-egitimi-(1).jpg

sofor-yangin-egitimi-(2).jpg

sofor-yangin-egitimi-(3).jpg

sofor-yangin-egitimi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.