Toplu ulaşım sektöründen milletvekili adayı

Toplu ulaşım sektöründen milletvekili adayı

İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği Başkanı Zakir Uzun, AK Parti İstanbul 1.Bölgeden Milletvekili Aday Adaylık müracaatını yaptı.

AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Başkan Zakir Uzun, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına milletvekili aday adaylık dosyasını teslim etti.

 Adaylık açıklaması yapan Uzun, İstanbul ve ülkeyehizmet etmek için milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, “Ülkemiz, AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çağ atlamış, Başbakanımız Sayın Ahmet Davut oğlu ile birlikte de gelişimini hızla sürdürmektedir. Biz de bu hizmet kervanında yer almak Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile birlikte ülkemize, ilimize ve sektörümüze hizmet etmek için milletvekili aday adayı oldum” dedi.

İstanbul ve Ulaşım sorunlarını çok iyi bildiğini dile getiren Başkan Zakir Uzun, “Toplu ulaşım alanında hizmet veren bir insan olarak, İstanbul halkının neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum. Hizmetlerimiz projeler ile hayata geçecektir.

Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte ülkemize hizmet etmenin onurunu hep birlikte yaşayacağız. Bu açıdan Milletvekili aday adaylık başvurusunu, halkımızın ve sektörümüzün destekleri yapmış bulunuyorum, tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun " dedi.

 

zakir-uzun.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.