Toplu Ulaşımda Ortak Akıl Çalıştayı

Toplu Ulaşımda Ortak Akıl Çalıştayı

Moderatörlüğünü Yıldız Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Kırcova’nın yaptığı Toplu Ulaşım Ortak Akıl Çalıştay’ında, toplu ulaşım sektörünü yakinen ilgilendiren konularla alakalı Çalıştay katılımcılarıyla grup çalışmaları gerçekleştirildi.

Ulaşımda planlama ve verimlilik artışı ortak akıl konferansı Bayrampaşa Titanic Hotel konferans salonunda, İETT Genel müdürü Mümin Kahveci, Genel Müdür Yardımcıları ve daire Başkanları, Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık, İstanbul Halk Ulaşım Başkanı Mustafa Altuntaş, Öztaş Başkanı M. Cemal Soydaş, Yeni İstanbul Başkanı Yalçın Beşir, Mavi Marmara Başkanı Ramazan Gürler, Esnaf Odası Başkanı İsmail Yüksel, TÖHOB  Genel Sekreteri Onur Orhon, İstanbul Servisçiler Odası Başkanı Hamza Öztürk, Taksiciler Odası, Deniz motorları temsilcileri, İstanbul Kalkınma Ajansı, Şehirlerarası Otobüs Firma Temsilcileri, TOBB Sektör Temsilcileri, GSM Operatör Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, İBB Ulaşım ile ilgili yöneticiler ve ulaşım ile ilgili üniversite akademisyenlerinin katılımı ile yapıldı.

   Çalıştay açılış konuşmasını sunum eşliğinde yapan İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci; İstanbul halkına daha kaliteli, daha konforlu, daha güvenli, daha dakik, daha çevreci ve daha ekonomik bir hizmet sunmak amacıyla akademisyen ve yöneticilerin katılımı ile gerçekleştirilen  ‘’Ulaşımda Planlama ve Verimlilik Artışı Ortak Akıl Konferansı’’ toplu ulaşım hizmetinin etkin ve verimli şekilde sunulabilmesi ve yenilikçi fikirlerin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilmek amacıyla düzenlendiğini söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.

   Yapılan grup çalışmaları, 2 bölüm halinde değerlendirilerek çıkan sonuçlar grup sözcüleri tarafından katılımcılara aktarıldı. Sektör temsilcilerinin tespit ve önerileri ile yeni çözüm arayışlarının konuşulduğu Çalıştay’dan çıkacak raporlar ile Toplu taşıma alanında gelecek vizyonuna katkı sağlamayı hedefleniyor..

   Kapanış konuşmasını yapan İETT Genel müdürü Mümin Kahveci, kurum olarak yenilikleri getiren bir yönetim anlayışına sahip olduklarını, hedeflerinin modlar arasındaki entegrasyonu sağlayarak, ulaşımda sürdürülebilir ulaşım kalitesini elde ederek, hep birlikte vatandaş memnuniyetini ön planda tutacaklarını belirtti.

   Genel Müdür Kahveci, katılımcılara teşekkür ederek Çalıştay’ın verimli geçtiğini ve tekrar edileceğini söyledi.

Mümin Kahveci: ‘‘Güzel Şeyler Olacak’’

   Özel Halk Otobüsleri Şirket Başkanları ile gün boyu bir arada olan İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, 65 yaş ücretsiz taşıma bedellerinin ödenmesi konusunda çalışmalara dâhil olduğunu, ödemeler konusu ile diğer sorunlar ile ilgili güzel şeyler olacağını ifade etti.

calistay-konusma.jpg 

calistay-katilimcilar.jpg

ccalistay---.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.