Total Afrika ve Ortadoğu’da yol emniyeti konusunda eğitim verecek

Total Afrika ve Ortadoğu’da yol emniyeti konusunda eğitim verecek

Emniyet ve trafik güvenliği ilkeleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden Total, Ekim 2013 - Ocak 2014 yılları arasında, Afrika ve Orta Doğu’daki petrol ürünleri taşıyan lojistik firmaları için eğitim veriyor.

Total Marketing & Services Bölümü bağlı şirketlerinin Afrika ve Orta Doğu’da anlaşmalı olduğu 300 lojistik firmasından yaklaşık 600 temsilci, Ekim 2013 ile Ocak 2014 arasındaki dönemde sırasıyla Tunus, Ouagadougou, Kampala ve Douala’da düzenlenecek bir dizi toplantıda bir araya gelerek trafik ve yol emniyeti konuları hakkında eğitim alacak.

Tunus’ta gerçekleştirilen ilk toplantıda Türkiye’den, Total Oil Türkiye Lojistik Direktörü Yaşar Taşkıran ve Total Oil Türkiye Nakliye Müdürü Serhan Aksoy yer alırken, gerçekleştirilecek olan toplantılara ise, Total Marketing & Services Afrika ve Orta Doğu Bölümü Yönetim Kurulu üyeleri de katılacak.

Çalışma oturumları şeklinde gerçekleşecek ve iki gün sürecek toplantılarda sürücülerin, araçların, teslimat rotalarının, SEÇK (sağlık, emniyet, çevre ve kalite) yönetilmesi konuları ele alınacak. Total’in uyulması gereken taşımacılık standartları ve yönetim teknikleri gözden geçirilecek; ayrıca deneyimleri ve en iyi uygulama örnekleri taşımacılarla paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.