Toyota eğitime verdiği destek bitmiyor

Toyota eğitime verdiği destek bitmiyor

Toyota Otomotiv Sanayi, mesleki teknik eğitimin kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirdiği faaliyetlerini sürdürüyor.

Öğrencilerin güncel teknolojiyle eş zamanlı eğitim alarak mesleki bilgi ve becerilerini artırmalarını hedefleyen Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin eğitim amaçlı otomobil, motor ve şanzıman bağışları büyüyerek devam ediyor. Geçtiğimiz ay sektöre nitelikli işgücü yetiştiren teknik ve mesleki okulların eğitim kalitelerine katkı sağlamak amacıyla 25 farklı ildeki okula 27 adet eğitim amaçlı araç gönderimini tamamlayan fabrika, şimdi de Türkiye’nin dört bir tarafındaki 38 farklı ilde bulunan okullara toplamda 243 adet motor ve 240 adet şanzıman hibesi gerçekleştiriyor.

Öğrencilerin teknik eğitimde gelişen teknolojiyi takip etmeleri amacıyla meslek liseleri ve üniversitelere araç ve ekipman desteği sağlayan Toyota Otomotiv Sanayi ayrıca, staj programları ve fabrika bünyesinde gerçekleştirdikleri teknik gezilerle de öğrencileri mesleki anlamda farkındalık kazandırıyor. Araç ve ekipman bağışlarını ulusal çapta bir faaliyete dönüştüren fabrika, 2018 yılı boyunca Türkiye’nin dört bir yanındaki okullara ekipman desteği sağlamaya devam edecek.

mesleki-teknik-egitim.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.