Toyota’dan “Servis Günleri”

Toyota’dan “Servis Günleri”

Toyota, “Servis Günleri” kapsamında özel fırsatlar sunuyor. Kampanya, model yılı gözetmeksizin tüm Toyota’ları kapsıyor.

“Toyota Servis Günleri” kampanyası kapsamında ücretsiz check-up sunulurken, periyodik bakım ve yağ değişimlerinde 1 litrelik orijinal Toyota Motor Yağı hediye ediliyor. Ücretsiz check-up ve orijinal motor yağı hediyesi
“Toyota Servis Günleri” günleri boyunca Toyota kullanıcıları, araçlarına fren sistemi, amortisör, kabin hava filtresi, aydınlatma ve sinyal sistemi gibi birçok kontrolü içeren ücretsiz check-up yaptırabilecek. Bunun yanında periyodik bakım ve yağ değişimlerinde 1 litre Toyota Orijinal Motor Yağı da hediye olarak sunuluyor.
4 adet lastik alımına hediye çeki
Kampanya kapsamında Toyota plazalarda Varta akü alışverişi yapanlar yüzde 15’e varan indirimden yararlanacak. 4 adet lastik alımında Bridgestone ve Lassa’yı tercih eden Toyota kullanıcılarına da 50 TL’lik Migros çeki hediye ediliyor.
250 TL ve üzeri mekanik harcamalara 8 taksit
Yine kampanya kapsamında araç modeli ve model yılı farkı etmeksizin tüm Toyota sahiplerine KDV dahil 250 TL ve üzeri mekanik servis harcamaları için Axess’e özel peşin fiyatına 8 taksitli ödeme imkanı da sunuluyor. www.tasimacilar.com 15.02.2012 / 11:45