Trabzon Belediyesi 5 Yeni Otobüs aldı

Trabzon Belediyesi 5 Yeni Otobüs aldı

Trabzon Belediyesi, otobüs parkında bulunan 51 otobüsün çoğunun ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle otobüslerini yenilemeye devam ediyor.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun göreve gelmesinin ardından 40'ı son model 5'i de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden satın alınan körüklü otobüsler olmak üzere toplam 45 otobüsü filosuna katan Trabzon Belediyesi, vatandaşlara rahat ve konforlu seyahat yapma imkânı sunuyor. Belediye alınan otobüslere yaklaşık 11 milyon 500 bin TL harcadı.

Belediyenin yeni aldığı 2013 model 5 adet Otokar 220 LE otomatik vites klimalı otobüsler engelli vatandaşlarımızın da yararlanabileceği şekilde dizayn edildi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonlu vatandaşların huzurlu ve rahat yolculuk yapabilmeleri için otobüsleri yenilediklerini kaydederek, "Göreve geldiğimizde araç parkımızda bulunan 51 adet otobüsün çoğu hizmet verebilecek durumda değildi. Bu nedenle otobüslerimizi yenilemek için adeta seferberlik başlattık. Görev süremiz içerisinde bugüne 40'ı son model olmak üzere 45 adet otobüsü olarak hizmete sunduk. Dönemimizin sonuna kadar tüm otobüslerimizi yenilemeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır" şeklinde konuştu.

Hayati Akbaş/TRABZON


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum