Trabzonspor'un Otobüsleri Ulusoy'dan

Trabzonspor'un Otobüsleri Ulusoy'dan

Trabzonspor Kulübünün karayolunda yapacağı yolculuklarda kullanacağı yeni otobüs Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu tarafından kulübe tahsis edildi.

Ali Osman Ulusoy Turizm ile Türkiye şehirlerarası ve turizm otobüsü sektörünün lideri Mercedes-Benz Türk, Süper Lig’in en iddialı takımlarından Trabzonspor için güçlerini birleştirdi. Ali Osman Turizm Şirketler Grubu, Mercedes-Benz Türk tarafından Hoşdere Fabrikası’nda özel üretilen Travego takım otobüsünü törenle kulübe teslim etti. Trabzonspor 2017 yılına böylece yeni stadyumunun yanısıra yeni bir takım otobüsüyle giriş yapmış olacak.

Trabzon Akyazı Şenol Güneş Stadyumu önünde düzenlenen teslim törenine Trabzonspor Yöneticileri, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, kızı Ahsen Özarslan, Ali Osman Ulusoy Seyahat Genel Müdürü Murat Seymen, Bölge Müdürü Volkan Ramoğlu, İnsan Kaynakları Müdürü, Mercedes-Benz bayii Hassoy Motorlu Vasıtalar Genel Müdürü Ahmet Tuna, Otobüs Satış Müdürü Selim Saral, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt ve Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu katıldı.

Trabzonspor futbolcularına özel donanım

Bu yılın Nisan ayında piyasaya sunulan yeni Mercedes-Benz Travego, Trabzonspor futbolcularının konforunu daha da artırmak için özel donanımlara sahip.  Trabzonspor Kulübüne özel giydirme ile kaplanan yeni Travego koyu renkli camlarla,alüminyum alışımlı jantlarla ve iç tasarımda da Trabzonspor’a özel bordo-mavi renklerle donatıldı. Araç içinde hazır verilen uydu, modem ve koltuk arkası 10” monitör futbolculara seyahat boyunca erişebilirlik ve eğlence sunuyor.

En üst düzeyde konfor

Hem sürücüsüne, hem de yolcusuna en üst düzeyde konfor sunan yeni Travego’nun 2.100 mm olan iç yüksekliği ferah bir seyahat ortamı sağlarken çift bölgeli klima, otobüs içindeki sıcaklığı eşit miktarda dağıtarak sporcuların rahat bir yolculuk yapmalarına imkân tanıyor.

Yeni Travego’nun kokpiti ise modern gösterge paneli, renkli ekranı ve kokpitle uyumlu ergonomik ve erişimi kolay butonları ile otobüs sürücüsüne kolaylık sağlıyor. Deri kaplı direksiyon simidi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu düğmelerle sürücü, araçla ilgili tüm verilere rahatça ulaşabiliyor. Yeni klima kontrol ünitesi, sürücü ve yolcu bölgelerini ayrı kumanda etme imkânı tanıyor ve dijital ekranı ile kolayca kontrol edilebiliyor. Mercedes-Benz otobüsler için tasarlanan Otobüs Multimedya Sistemi (CMS) dâhili bluetooth modülü ile güvenli telefon görüşmesini mümkün kılarken geri görüş kamerası görüntüsü, geri vites devreye girdiğinde otomatik olarak CMS ekranına aktarılıyor. 

 

ali-osman-ulusoy-sirketler-grubu---trabzonspor-(4).jpg

ali-osman-ulusoy-sirketler-grubu---trabzonspor-(1).jpg

ali-osman-ulusoy.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.