Trafik Haftası kapsamında Gürsel Turizm sürücülerine eğitim

Trafik Haftası kapsamında Gürsel Turizm sürücülerine eğitim

Gürsel Turizm, sürücülerine yönelik düzenlediği programında, 5000’i aşkın sürücü ve tedarikçilerine sürekli olarak güvenli sürüş, ilk yardım, acil durum ve etkili iletişim konularında eğitim verildi.

Gürsel Turizm, sürücülerine yönelik düzenlediği eğitim programında, trafik kurallarına uyum, güvenli ve defansif sürüş teknikleri konulu eğitimlerini video ve sunumlarla destekleyerek daha keyifli hale getiriyor. Yaklaşık 5000’i aşkın sürücü ve tedarikçilerine sürekli olarak güvenli sürüş, ilk yardım, acil durum ve etkili iletişim konuları da dâhil olmak üzere tüm eğitimlerini çeşitlendirerek arttırma hedefini taşıyor.


Servis araçlarında bulundurmak suretiyle sürücülerimiz için hazırlanan ve içeriğinde trafikte seyir halindeyken uyulması gerekli kritik noktaların bulunduğu “Hayat Kurtaran Talimatlar” verilen eğitimlerde tüm sürücülerimize dağıtıldı. Güvenli ve Defansif Sürüş Teknikleri eğitimlerimiz Marmara ve Trakya Sürücü Kursları Federasyonu Başkanı Mustafa Çetin tarafından verilmektedir. Gürsel Turizm Yönetim Kurul Başkanı Levent Birant, Kartal’da bulunan yeni binasında programa alınan yeni eğitimlerimiz ve görsel sunumlar ile sürücülerimizi bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti.


“Trafik kazalarını en aza indirmek için bu eğitimleri veriyoruz”
Trafik kazalarını en aza indirebilmek için gerekli tedbirleri aldıklarını dile getiren Levent Birant, “Vermiş olduğumuz bu eğitimlerde amaç sadece bilgiyi yüklemek değil, sürücülerimizin olaylara bakış açılarını geliştirmek, sadece trafik kurallarına uyan, güvenli sürüş yapan sürücüler değil aynı zamanda çevre bilincine de sahip, insana ve doğaya değer veren hoşgörülü sürücüler yetiştirmektir” dedi. www.tasimacilar.com 17.05.2012/11:42