Transay araç alımında Mercedes-Benz'i tercih etti

Transay araç alımında Mercedes-Benz'i tercih etti

Mercedes-Benz Türk bayi Has Otomotiv, Transay Taşımacılık ve Personel Hizmetleri’ne 9 adet Sprinter ve 1 adet Vito’yu düzenlenen törenle teslim etti.

Teslimat törenine Transay Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Ulaştırma Bölüm Müdürü Turgut Çopuroğlu, Mercedes- Benz Türk Hafif Ticari Araç ve Pazarlama Müdürü Tufan Akdeniz, Ürün Müdürü Zeynep Durusu, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdür Uğur İrfanoğlu, Hadımköy Showroom Müdürü Bülent Acar, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Bülent Çelik, Satış Danışmanı İlter Elmas ile Pazarlama İletişim Müdürü Şafak Ocakçı katıldı. “Transay ile uzun yıllardır çalışıyoruz”
Transay’ın uzun yıllar çalıştıkları bir firma olduğunu belirten Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, “Transay personel ve okul taşımacılığında kurumsal çalışan bir iş ortağımız. Kendileri müşterileriyle uzun soluklu işler yapıyor. Müşteri memnuniyeti onlar için çok önemli. Transay’a 10 adetlik teslimatımızdan dolayı çok mutluyuz. 2012 yılında yeni teslimatlarla bir araya gelmeyi planlıyoruz” dedi. Sprinter araçların arka aksları tek tekerli olduğu için çok ekonomik olduğunu belirten Sarıgül, “Aracımız 19 koltuk kapasiteli. Bu da kullanıcı için ekonomi ve tasarruf demektir. Yaptıkları bu yatırımla Transay sektörde rekabet gücünü arttıracaktır” diye konuştu. “Hedefimiz her alanda yolcunun talebini karşılamak”
Törende konuşma yapan Transay Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın ise, kaliteyi ön plana çıkararak taşımacılık yaptıklarına dikkat çekti. Aydın sözlerine şöyle devam etti: “Firma olarak hedefimiz her alanda yolcunun talebini karşılayan kurumsal hizmet sunmaktır. Araç kaptanlarımız ve çalışan personelimizin eğitimli olması bizler için olmaz ise olmaz kuraldır. Rekabetin çok yüksek olduğu sektörümüzde 19 kişilik bu araçlar firmamız için çok ekonomik olacaktır. Önümüzdeki aylarda gelen talepleri karşılamak için yeni araç yatırımları yapmayı düşünüyoruz.” www.tasimacilar.com 31.05.2012/15:14