Transist Fuarı’nda TEMSA rüzgarı esti

Transist Fuarı’nda TEMSA rüzgarı esti

Avenue iBus aracını Transist Fuarı’nda ilk kez tanıtarak kent içi ulaşımda akıllı otobüs dönemini başlatan Temsa’nın standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

17-19 tarihleri arasında gerçekleştirilen TRANSİST 8. Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’nda Temsa rüzgarı esti. Smart Mobilty mottosu ile kentiçi ulaşımda güvenliği, konforu ve verimliliği en üst düzeye taşıyan Avenue İBus, belediyelerin üst düzey yöneticileri ve ulaşım sorumlularının yoğun ilgisini çekti. Üç gün süren etkinlik süresince Temsa standında ziyaretçilere Avenue iBus’ın yanı sıra Tourmalin, Avenue LF18 ve Avenue LF araçları da tanıtıldı.

Verimli, güvenli, kaliteli ve konforlu hizmet

Transist Fuarı’nın çok verimli geçtiğini ve ülkenin dört bir yanından fuar için gelen Belediye yetkililerinin Temsa ürünlerine yoğun  ilgi gösterdiğini belirten Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “ Transist Fuarı’nda ilk kez tanıtımını yaptığımız Avenue iBus aracımız Belediye yetkililerinin çok yoğun ilgisi ile karşılandı. Her sektörde verimlilik, güvenlik, kalite ve konfor en önemli öncelikler arasında yer alıyor. Biz de yolcu taşımacılık alanına yönelik sunduğumuz her ürünümüzde bu öncelikleri hayata geçirmeye özen gösteriyoruz.  Temsa olarak kullanıcıları ve işletmecileri ihtiyaç duydukları en iyi ürünlerle buluşturmaya devam ediyoruz.  Akıllı donanıma sahip otobüslerin startını ilk olarak kentiçi ulaşım alanında Avenue iBus aracımızla verdik.  Bu donanımlar önümüzdeki süreçte diğer ürünlerimizde de yer alacak. Transist Fuarı’nda gördüğümüz ilgi doğru yolda ilerlediğimizin de göstergesi.  Biz bunun mutluluğunu ve gururunu yaşadık” dedi.

Temsa standını birçok Büyükşehir Belediyesi yetkilisi ziyaret etti.  Belediye yetkilileri ile Temsa yönetimi önümüzdeki dönemde kentiçi ulaşımdaki değişim ve dönüşüme yönelik bilgi alışverişinde bulundu.  

 

resim-alti_1_istanbul.jpg

 

resim_alti_3_malatya.jpg

 

resim_alti_2_erzurum.jpg

 

resim_alti_5_eskisehir.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.