Trantaş araç alımında İveco’yu tercih etti

Trantaş araç alımında İveco’yu tercih etti

Transtaş 36 yıldır kara, hava, deniz yolu taşımacılığında faaliyet gösteren ve depolama, gümrükleme hizmetleri de sunan Transtaş Global Logistics firmasına Iveco araç bayilerinden Iveco Otomotiv tarafından 7 adet Stralis AT420 teslim edildi.

İveco Otomotiv tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine Transtaş başkan yardımcısı Ersel Topaloğlu, Transtaş İdari Direktörü Berna Akyıldız, Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu, Iveco Otomotiv Servis Müdürü Mengü Şeker, Iveco Araç Ağır Vasıta Satış Müdürü Tayfun Karahasan, Qualcom Satış Müdürü Mustafa Teker de katıldı.

Transtaş’ın ürünlerini Stralis AT420 taşıyacak

1977’den beri Lojistik alanında faaliyet gösteren bir firma olduklarını söyleyen Transtaş Başkan Yardımcısı Ersel Topaloğlu, 2003 yılından beri ise havalimanı inşaat lojistiği, ve sanat ürünleri taşımacılığı gibi spesifik konularda uzmanlaştıklarını, Türkiye’de artan sanat fuarlarında kıymetli yağlı boya tablo, heykel gibi ürünlerin ise önemli taşıyıcısı durumunda olduklarını ifade etti.

Topaloğlu, marka tercihlerinde en önemli faktör olarak Iveco çekicilerin çok uzun süre hiçbir ciddi sorun çıkarmadan çalışması ve yakıt tüketiminin rakipsiz olduğunu ifade etti.

Teslim töreninde bir konuşma yapan Iveco Otomotiv genel müdürü Ömer Bursalıoğlu ise Transtaş ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını, Transtaş’ı satış sonrası hizmetlerinde de yalnız bırakmayacaklarını dile getirdi.

İveco Stralis Hakkında;

Teslim edilen Stralis’lerde ayrıca araçların akaryakıt tüketimini azaltarak filonun daha verimli kullanılmasını sağlayan OmniExpress bulunuyor. OmniExpress ile aracı ve sürücüyü birçok parametre ile kontrol eden sistem, sefer başlangıcı, sefer sonu, yakıt harcamaları, sürücü alışkanlıkları gibi noktalarda tam kontrol sağlıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.