Travego S'ler Best Van Tur'un filosunda

Travego S'ler Best Van Tur'un filosunda

Best Van Tur, yurtdışı hizmet filosunu 10 adet Travego S ile güçlendirdi. Filoya yeni katılan 2+1 koltuk düzenine sahip Travego'lar için firma yöneticileri ve kaptanlarının da katıldığı bir teslimat töreni yapıldı.

1990 yılında Van merkezli olarak kurulan, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapan Best Van Tur yurtdışı hizmet filosunu 10 adet Travego S ile güçlendirdi. 22 Mart Salı günü, Hadımköy’deki Mercedes Benz Türk Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine; Mercedes-Benz Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Best Van Tur Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Bayram, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür İrem Bayram, Mercedes-Benz Türk Bayii Gelecek Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, Otobüs Satış Müdürü Şener Başçoban, firma yöneticileri ve kaptanları katıldı.

Best Van Tur ailesine, Mercedes Benz Türk’e gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ettiklerini belirten Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt; “Best Van Tur bizim için bir müşteriden öte bir iş ortağı, bir partner. Filosunun tamamı Mercedes-Benz araçlardan oluşuyor. Bu vesileyle bu birlikteliğin daim olmasını ve 2016 yılında daha nice teslimatlarda buluşmayı diliyorum. Kendilerine araçlarımızla bol kazançlı günler diliyorum” dedi

Yatırımlar Devam Edecek

Mercedes-Benz Türk’ü aileden biri olarak gördüklerini söyleyen Best Van Tur Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Bayram; “Mercedes-Benz otobüslerini üreten insandan, en tepede satışını yapan insana kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Ülkemize böyle güzel otobüsler yaptıkları için hepsine minnettarız” şeklinde konuştu.

Yeni teslimat ile Best Van’ın gücüne güç kattığını belirten Yönetim Kurulu Üyesi İrem Bayram da; “Bu teslimatla beraber yurtdışı filomuz 30 genel filomuz 150 araca ulaştı. Araçlarımızın tamamı Mercedes-Benz. Genç, dinamik ve enerjik bir filoya sahibiz. Bu alım sürecinde, Mercedes-Benz Finans, Bus Store’un da çalışmalarıyla ciddi avantajlı bir durum yaşadık. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Gelecek Otomotiv’e, Hekim Bey’e ve Şener Bey’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. İrem Bayram, 2+1 koltuk düzeniyle yolcularına en iyi konforu sağladıklarını vurguladıktan sonra önümüzdeki dönemde yurtiçi filolarına 16 yeni Mercedes Benz otobüsü katacaklarının bilgisini de verdi.

Çeyrek Asırlık Dostluk

Ülkemizin terör olayları sebebiyle yaşadığı zor günlere rağmen yatırımlara devam edilmesinin önemine değinen Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ise; “Yatırımlarına devam eden, bütün inancıyla yeni yatırım yapan dostlarımıza böyle bir ortamı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Allah daha nice teslimatlarda beraber olmayı nasip eylesin” dedi.

Best Van Tur ailesi ile 25 yılı bulan bir dostluklarının olduğunu belirten Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ; “Best Van Tur, Türkiye’de ve uluslararası alanda başarıyı yakalamış ender firmalardan bir tanesi. Böylesine özel ve farklı bir firmaya araç satmak ayrı bir mutluluk ayrı bir güzellik. Kendilerini akrabamız olarak görüyoruz. Ayrıca, firmada ikinci kuşak yönetici olarak görev alan İrem Hanım’ı her zaman takdir ediyoruz. Bu sektörde bayan olarak başarılı olmak kolay değil, böyle bir ilki başarmış olmasından dolayı da mutluyuz” diye konuştu.

best-van-tur.jpg

best-van-tur-1.jpg

best-van-tur-2.jpg

 

best-van-tur-3.jpg

 

1best-van-tur.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.