Travelium, Mercedes-Benz ile sektörde bir ilke imza attı

Travelium, Mercedes-Benz ile sektörde bir ilke imza attı

Travelium, 30 adet Vito aracı, Mercedes Benz Finansman Türk A.Ş. kredili, bakım dahil hiç peşinatsız ve 6. ay sonunda geri alım garantili satın alarak, hafif ticari araç pazarında bir ilke imza attı.

Mercedes-Benz Türk, kalabalık ailelerin, turizm, kiralama ve transfer şirketlerinin tercihi Mercedes Vito 8+1 minibüs ile sektörde yeni iş modeli uygulayarak yine bir ilki gerçekleştirdi. Kendi çalışma alanında en başarılı ve örnek gösterilen firmalardan biri olan Travelium, 30 adet Vito 8+1 minibüsü, Mercedes Benz Türk bayiisi Koluman İstanbul’dan teslim aldı. Taraflar arasındaki anlaşmaya göre Travelium, 30 adet Vito aracı, Mercedes Benz Finansman Türk A.Ş. kredili, bakım dahil hiç peşinatsız ve 6. ay sonunda geri alım garantili satın alarak, hafif ticari araç pazarında bir ilke imza attı.


Mercedes-Benz Türk A.Ş. Bayii Koluman İstanbul’da gerçekleştirilen teslimat törenine Travelium Yönetim Kurulu Başkanı Babur Arslan, Travelium yetkilileri Serhan Usluer, Ünsal Deligöz, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Bayii Koluman Genel Müdürü Ali Saltık, HTA Satış Müdürü Serhat Karakale, HTA Satış Danışmanı Aytekin Yeşil ; Mercedes-Benz Türk A.Ş. Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz, Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş ile Hafif Ticari Araç Filo Satış Danışmanı Gökhan Yeğin katıldılar. 70 cm derinliğindeki bagaj alanı, katlanabilir, yön değiştirebilir koltukları ve 3+3+2+1 oturma düzeni ve D2 belgesine kayıt imkanıyla turizm ve taşımacılıkta tüm ihtiyaçlara cevap veren Vito 8+1 Minibüs, konfor, rahatlık ve ekonomiyi bir arada arayanların yeni gözdesi olmaya devam ediyor.


Gerçekleştirilen bu satış ile Mercedes Benz Türk A.Ş., müşterilerine kredi, servis, bakım ve geri alım hizmetlerini birlikte sunan ilk ve tek şirket olarak müşteriye ekonomik fayda yaratmaya devam ediyor. www.tasimacilar.com 06.07.2012/19:00