TREDER, Şahin Tanker ile büyüyor

TREDER, Şahin Tanker ile büyüyor

Türk treyler sektörünün tek temsilcisi TREDER, yeni firmaların katılımıyla büyümeye devam ediyor.

Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER), yeni üyelerin katılımıyla büyürken, sektördeki etkinliğini de her geçen gün artırıyor. Yeni katılımlarla sektördeki temsiliyet oranını güçlendiren TREDER’in son üyesi Şahin Tanker oldu.

Treyler sektöründe yarım asra yaklaşan tecrübesiyle pazarın önemli oyuncuları arasında gösterilen Şahin Tanker, bugün dokuz farklı ürün imal ederek üretim kapasitesini artırmaya devam ediyor. 7 bin metrekare kapalı alan ve 11 bin metrekare açık alanda üretim yapan Şahin Tanker, üretim hattını da Ar-Ge çalışmalarıyla destekleyerek daha modern hale getiriyor.

2020 yılı itibariyle Türkiye’nin yanı sıra dünyanın birçok bölgesine de ürün gönderdiklerini dile getiren Şahin Tanker Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Çelik üyelikle ilgili olarak “TREDER’in son dönemlerde yaptığı çalışmalarla sektörde önemli işlere imza attığını görüyoruz. Ülkemizde treyler pazarının daha güçlü bir noktaya gelmesi için sektörel iş birliklerini önemsiyoruz. Çünkü bu tarz iş birlikleri, sektörde karşılaşılan problemlerin hızla çözüme kavuşmasına büyük katkı sağlıyor. Türkiye’nin önde gelen treyler markalarının yer aldığı TREDER’in bir parçası olmak ve yeni projelerin hayata geçirilmesine katkıda bulunmak bize mutluluk verecek.” dedi.

Şahin Tanker’in derneğe katılımıyla daha güçlü hale geldiklerini belirten TREDER Başkanı Yalçın Şentürk de “TREDER’in yeni katılımlarla büyümeye devam etmesi; proje geliştirmek ve bu projelerin hayata geçirilmesi noktasında bize çok büyük bir motivasyon sağlıyor.  Bu kapsamda, Şahin Tanker’in de aramıza katılması ile hem sektörel iş birliğinin artmasını hem de sektörün daha çok gelişmesini umuyoruz.” şeklinde konuştu.

sahin-tanker-manset.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.