TREDER, Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Brisa İzmit Fabrikası’nda yaptı

TREDER, Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Brisa İzmit Fabrikası’nda yaptı

Treyler Sanayicileri Derneği yeni yönetimi ilk toplantısını Brisa İzmit Fabrikası’nda gerçekleştirdi. TREDER, Brisa’nın ticari araç lastiklerine yönelik geliştirdiği strateji ve yeni teknoloji hakkında bilgi aldı.

TREDER Yönetim Kurulu, Brisa’nın İzmit Fabrikası’nı ziyaret etti ve yeni yönetim ilk toplantısını burada gerçekleştirdi. Toplantıya TREDER Başkanı Kaan Saltık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Demir: ‘ticari ve binek, hafif ticari araç lastiklerini ayırdık’

TREDER Yönetim Kurulu’na Brisa hakkında bilgi veren Ticari Lastikler Satış Direktörü Yakup Demir, Türkiye’nin lider lastik üreticisi olarak treyler üreticileri ile yoğun bir işbirliği içerisinde olduklarını ve Brisa’nın yeni stratejisi doğrultusunda treyler pazarına daha çok ağırlık vereceklerini söyledi. Ticari ve binek hafif ticari araç lastiklerinin satış ve pazarlamasını ayırdıklarını belirten Demir, bu stratejinin yansıması olarak Brisa tarafından filo yönetim çözümlerini tek çatı altında birleştiren “Profleet filo yönetim çözümleri”ni müşteriye sunduklarını yönünde bilgi verdi.


600’e yakın satış noktası

Ayrıca konu ile ilgili şu bilgileri aktardı, Brisa’nın Türkiye çapında 600’e yakın satış noktası olduğunu, bu yılın başından itibaren de 90 bayinin ticari lastikler üzerine hizmet vermesi için yapılandıklarını belirten Demir, sahada çalışan 160 personelle lastik ile ilgili süreçleri anında filo yöneticilerine sunduklarını söyledi.

Sungur: ‘TREDER’le her türlü işbirliğine hazırız’

Brisa Ürün Uzmanı Seren Sungur ise: ’Türkiye’nin karayolu taşımacılığında önümüzdeki 5 yılda önemli gelişmeler yaşanacak ve taşımacılığın artacak.Bireysel kamyonculuğun yerine kurumsal firmalar alacak’ dedi. Filo yönetimde lastiklerin daha çok önem kazanacağını belirten Sungur, pazarlama stratejileri içeresinde TREDER’in çok önemli bir yeri olduğuna ve bu iletişimi daha ileri götürmek için her türlü işbirliğine açık olduklarını dile getirdi.

Efe: ‘Treyler lastiklerinin büyük bölümü tenteli’

Brisa Eğitim Uzmanı Nusret Efe, 25 yıldır Brisa’da test ve eğitim bölümünde yer aldığını belirterek treyler lastikleri konusunda teknik bilgiler aktardı. Türkiye’de kullanılan treyler lastiklerinin büyük bölümünün tenteli olduğunu dile getiren Efe, bunların yarısının genel kargo, diğer yarısının da tekstil taşımacılığında kullanıldığını dile getirdi. Bridgestone’nun sahip olduğu teknolojisi sayesinde istenilen bütün lastiklerini üretebildiklerine değindi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.