TREDER Yönetim Kurulu ilk ziyaretini Brisa’ya yaptı

TREDER Yönetim Kurulu ilk ziyaretini Brisa’ya yaptı

Nisan ayında göreve başlayan TREDER yeni Yönetim Kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Brisa fabrikasında yaptılar. Görüşmede Brisa’nın ticari lastikler pazarı öngörüleri ve ürün portföyü hakkında konuşuldu.

Treyler Sanayicileri Deneği’nin (TREDER)’in Yönetim Kurulu’nun yeni üyeleri ilk toplantılarını İzmit, Brisa fabrikasında gerçekleştirdi. Kısa bir fabrika turunun ardından, Brisa Akademi eğitmeni Nusret Efe tarafından ticari lastiklere yönelik ürün tanıtımı yapıldı. Toplantıda ayrıca yeni dönemde Brisa’nın 2013 yılı başında oluşturulan yeni pazarlama yapısı ve TREDER gibi stratejik önemi olan derneklerle sıcak temasların sürmesi yönünde anlaşma sağlandı. Fabrika turunun ardından TREDER Yönetim Kurulu yeni üyeleri ilk olağan toplantılarını İzmit Brisa tesislerinde gerçekleştirdi.

 Önümüzdeki dönem treyler pazarının geleceği masaya yatırıldı.


Brisa ile geçtiğimiz ay imzaladığı kapsamlı işbirliği anlaşmasını kamuoyuna açıklayan OKT Trailer’ın ve 2012 yılında en çok treyler üreten firması olan TIRSAN’ın yöneticilerinin de aralarında bulunduğu TREDER yönetimi, treyler pazarının önümüzdeki yıllarda nasıl hareket edeceğine dair sektör öngörülerini Brisa çalışanları ve yetkilileriyle paylaştı.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.