Treuex Logistics filosunu büyütürken “Volvo” dedi

Treuex Logistics filosunu büyütürken “Volvo” dedi

Uluslararası taşımacılık firmalarından Treuex Logistics firması Volvo’dan teslim aldığı 5 adet Volvo FM 450 4x2 kamyon ile hizmet çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

Almanya merkezli taşıma şirketi KNB Logistics’in desteğiyle yatırımlarına devam eden Treuex Logistics filosuna eklediği 5 adet Volvo FM 450 4x2 kamyon güçlendirerek büyümeyi hedefliyor. Teslimat töreninde Treuex Logistics firması adına Selçuk Büyükköken yer alırken, Volvo Kamyon adına ise Volvo Kamyon Satış Temsilcisi Tolga Cem Aykaç katıldı. Uluslararası taşımacılık sektöründe kaliteli, güvenilir ve zamanında hizmet vermeyi amaçlayan Treuex Logistics, Türkiye, Almanya, Belçika, Hollanda hattında komple ve parsiyel taşımacılık yapıyor. Ayrıca, firma İstanbul’da bulunan deposu ve genç araç filosuyla müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor. “Amacımız müşterilerimize daha iyi hizmet”
Volvo Kamyon’dan aldıkları yeni araçlarla müşterilerine daha iyi hizmet etmeyi amaçladıklarını söyleyen Treuex Logistics’ten Selçuk Büyükköken “Volvo Kamyon’dan teslim aldığımız Volvo FM 450 kamyonlar ile müşterilerimizin taleplerine süratli ve eksiksiz bir şekilde cevap vereceğiz. Volvo kamyonların kalitesi, dayanıklı olması, işletme ve yakıt maliyetlerimizi düşürmesi bizim için çok önemli kriterler. Teslim aldığımız Volvo FM’ler bizim işimizin gerekliliklerine göre üretildi ve tüm beklentilerimizi karşılıyor. Volvo Kamyon ile zoru kolaya çevirebileceğiz” diyerek neden Volvo’yu tercih ettiklerini de anlattı. “Treuex Logistics ile iş yapmaktan dolayı mutluyuz”
Volvo Kamyon adına törene katılan Volvo Kamyon Satış Temsilcisi Tolga Cem Aykaç ise konuya ilişkin olarak; “Uluslararası taşımacılık sektörünün büyüyen ismi Treuex Logistics ile iş birliği yapmaktan çok mutluyuz. Bu tür alanlarda iş yaptığınız aracın dayanıklılığı ve performansı önemlidir. Volvo FM kamyonlar, Treuex Logistics’in müşterilerine hiçbir aksama olmadan hizmet vermesini destekleyecek. Yakıt tasarrufu ve performansı ile hem kârlılığı arttıracak hem de zamandan tasarruf sağlayacak. Yol tutuşu ve konforu sayesinde Treuex ekibindeki sürücüler de rahat edecek ve daha az yorulacak” diyerek mutluluğunu da dile getirdi. www.tasimacilar.com 05.10.2012 / 12:00