Treylerden sonra, çekici teslimatı da gerçekleşti

Treylerden sonra, çekici teslimatı da gerçekleşti

NBG Yalçın Trans, Tırsan’dan teslim aldığı 20 adet treylerden sonra, iş birliği yaptığı diğer firma olan Has Otomotiv’den de çekici teslimatını bitirdi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan, NBG Yalçın Trans Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Yalçın “2003 yılında kurulan, günümüze gelen, hedefleri olan, hedeflerinde emin adımlarla ilerleyen bir firmayız. Hedeflerimiz doğrultusunda adım adım ilerliyoruz. 2013 yılında %20- %25 ihracat artışımız vardı. Yeni yatırımlarımız bu doğrultuda bizim daha ileriye adım atmamızı düşündürdü bu yüzden bu projeyi elimize aldık. “ dedi.

“Uluslar arası taşımacılıkta firmalarımıza güveniyorum”

Uluslararası taşımalarda ki umut veren durum ne? Sorusuna, “Uluslar arası taşımacılıkta firmalarımıza güveniyorum.” diyen Yalçın, “Artık ülkemizde ki markaların dünya da tanındığını ürünlerimizin dünya pazarında artık bir yeri olduğunu ve talep gördüğünü düşünüyorum. Bu da uluslararası taşımacılıkta bir umut demektir.” dedi.

“Devletimiz vatandaşının yanında değil.”

Sektörün sorunlarına da değinen Yalçın; “Devletimizin yurt dışında vatandaşının yanında olduğunu pek göremiyorum. Yurt dışında ki elçiliklerimiz ya da devletin diğer kurumları, vatandaşına, iş adamına, yatırımcısına ne yol gösterebiliyor ne de yardımcı olabiliyor. Devlet, vatandaş, iş adamı el ele olmalı.” dedi. Konunun ancak ve ancak vatandaşın iş alanlarının da bir uzmanı bir temsilcisi olması ve yurt dışında yani vatandaşının gittiği bölge de ki alt yapıyı, fizibiliteyi, kanunları vatandaşına aktarması gerektiğini belirdi.

Yalçın, taşımacılık yaptıkları Kafkasya Bölgesiyle birlikte, bu sene Almanya odaklı olarak Avrupa’ya da taşımacılık yapmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Has Otomotiv Genel Müdürü Cem Aşık “Yılın ilk teslimatını NBG Yalçın Trans’a yaptık. İlk günden beri, Nurettin Bey ve ekibiyle güzel bir dostluk kurduk. Bu nedenle çok mutluyuz.” dedi. Teslimatın uzun bir süreçte gerçekleşen bir proje olduğunu belirten Aşık “Bu, hem treyler hem çekici ile eş zamanlı bir yatırım oldu. Umarım, Yalçın Trans’a hayırlı olur.” dedi
 


 


 


 


Özge Durmaz - Erhan Tekindur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.