TÜBİTAK UME ve ALPET Arasında Şirket Markeri Projesi İmzalandı

TÜBİTAK UME ve ALPET Arasında Şirket Markeri Projesi İmzalandı

TÜBİTAK UME, ALPET için şirket markeri ve performans katığı üretmek ve kullanacağı şirket markerini saha numunelerinde ölçmek için ALPET ile proje sözleşmesi imzaladı.

Gerçekleştirilen imza törenine ALPET Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Ergi, Genel Müdür İzzet Çubukçu, Murat Kahveci, Aytek Başer, Hakan Aybarve Şahika Mut katılırken, TÜBİTAK UME adına imza törenine Enstitü Müdürü Dr. Fatih Üstüner, Enstitü Müdür Teknik Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Ceyhan Gören ve Uzman Hüseyin Kaya katıldı.

‘Değerli bir işbirliği’

TÜBİTAK UME’nin Ulusal Marker projesindeki başarısı ve kurduğu muntazam sistemle, yapmış olduğu ölçümlerin uluslararası düzeyde kabul görmesi ve yapılan işbirliğinin değeri konusunda mutluluk duyduğunu ifade eden Mustafa Ergi, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘TÜBİTAK UME’nin uluslararası ölçekte tanınan bir kurum ve ölçüm bilimi konusunda Türkiye’nin en yetkin otoritesi olması sebebi ile de müşterilerimize her zaman daha güvenli ve aynı kalitede ürün sunma ilkemizi pekiştiriyoruz’ dedi.

‘Çözümler üretmeye devam edeceğiz’

Törende konuşma yapan Dr. Fatih Üstüner ise “ TÜBİTAK UME olarak, her zaman en üst düzey ve kalitede doğru çözümler üretmeyi kendimize gaye edindik. TÜBİTAK UME’nin dünden bugüne gelen hizmetleri ve kültürü çerçevesinde doğru çözüm, güvenilir ölçüm, samimi hizmeti kendimize şiar edindik. TÜBİTAK UME Ulusal Markerde olduğu gibi, ALPET Şirket Markerinin de doğru ve güvenilir şekilde ölçümü için gerekli olan bütün bilimsel altyapıyı kurmuştur. TÜBİTAK UME sektördeki herkese eşit mesafede çözümler üretmeye devam edecektir.” dedi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.