Tüm TIR'lara polis eşlik ediyor

Tüm TIR'lara polis eşlik ediyor

Bulgaristan Sağlık Bakanlığı tarafından 20 Mart 2020 tarihinde güncellenen emir kapsamında uyruklarına bakılmaksızın ülkeyi terk eden tüm tırlara polis tarafından refakat edildiği ifade edilmektedir. Ayrıca, Bulgaristan'a giren tüm yabancı kamyonlara da polis tarafından boşaltma noktalarına kadar eşlik edildiği belirtilmektedir.

Ayrıca, Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan ek bir emre göre, İran İslam Cumhuriyeti'ne kayıtlı ve İran'dan gelen kamyonların girişi ve transit geçişi geçici olarak yasaklandı.

30.03.2020 tarihinden itibaren bir sonraki duyuruya kadar, COVID-19'un yayılması nedeniyle Bulgaristan ile Yunanistan arasındaki “Zlatograd-Thermes” sınır geçiş noktası kapatılmış ve ilgili Yunanistan sınır bölgesinde karantina önlemleri alındı.

Bansko kasabasının ve tüm bölgesel merkezlerin tüm giriş ve çıkışlarında özel kontrol noktaları oluşturulmuştur olup tır sürücülerinin bu kontrol noktalarından geçişlerine izin verilmektedir. Ancak muhtemel gecikmelerin yaşanması beklenmektedir: Blagoevgrad, Burgas, Varna, Veliko Tarnovo, Vidin, Vratsa, Gabrovo, Dobrich, Kırcaali, Kyustendil, Lofça, Montana, Pazardzhik, Pernik, Plevne, Plovdiv, Razgrad, Rusçuk, Silistra, Sliven, Smolyan, Sofya, Stara Zagora, Targovishte, Haskovo, Şumnu ve Yambol.

bulgaristan-sinir-gecis.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.