Turizm firmaları MAN ile filolarını güçlendirmeye devam ediyor

Turizm firmaları MAN ile filolarını güçlendirmeye devam ediyor

Teknoloji ve konforu bir arada isteyen Türkiye’nin önde gelen turizm firmaları filolarını MAN ve NEOPLAN seyahat otobüsleriyle güçlendirmeye devam ediyor.

Gerçekleştirilen son teslimatlar ile Alan Tour 4 adet NEOPLAN Tourliner, Lüks Karadeniz firması 2 adet MAN Fortuna ve AHT-SHT Tourism Travel firması da 1 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsünü filosuna dahil etti.

Alan Tour filosunu NEOPLAN ile güçlendirdi

Turizm sektörüne hizmet veren Alan Tour, gerçekleştirdiği son yatırımla filosuna 4 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsü ekledi. Ankara’da düzenlenen teslimat töreninde konuşan Alan Tour Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Düzel, “Satın aldığımız 4 NEOPLAN Tourliner ile birlikte filomuzdaki 12 metre otobüs adedi 30’u geçti. Yakıt tasarrufu, konfor ve kalite olarak değerlendirdiğimizde NEOPLAN yatırım kararımızda öne çıktı. Filomuza güç katan bu araçlarla birlikte yolcularımız kalite ve konforu bir arada bulacaklar” dedi. Konuşmaların ardından araçlar MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Burak Keskinkılıç tarafından Alan Tour Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Düzel'e teslim edildi.

Lüks Karadeniz’in tercihi MAN Fortuna

Karadeniz Bölgesi'nin önemli firmalarından Lüks Karadeniz, filosuna 2 adet MAN Fortuna seyahat otobüsü ekledi. Lüks Karadeniz firması olarak uzun yıllar sonra filolarında marka değişikliğine gittiklerini belirten firma yetkilisi Fatih İslam, ''Müşterilerimizin talep ve beklentileri doğrultusunda yatırımını gerçekleştirerek teslim almış olduğumuz bu yeni araçları ağırlıklı olarak turizm şirketimiz olan LKS Travel firmamızda kullanacağız. Araçların yakıt tasarrufu, servis bakım maliyetlerinin düşüklüğü ve MAN tarafından sağlanan finans desteği kararımızda etkili oldu. Gelecek yatırımlarımızda da tercihimiz MAN olacak’ dedi. Araçlar MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından firma yetkilisi Fatih İslam'a teslim edildi.

AHT-SHT filosuna taze kan NEOPLAN

Yolcularına kalite ve konforu bir arada sunmayı ilke edinen Ankara'nın güçlü turizm firması AHT-SHT Tourism Travel, satın aldığı NEOPLAN Tourliner ile filosuna güç kattı. Filolarının farklı marka araçlardan oluştuğunu belirten AHT-SHT Tourism Travel firması sahibi Hasan Toprak, ''Daha önce filomuzda bulunmayan NEOPLAN, yolcularımızın özellikle talep ettiği bir araç. İşletim maliyetleri ve satış sonrası hizmetler açısından bakıldığında ise bizler için büyük avantaj sağlıyor. Bu nedenle tercihimiz NEOPLAN’dan yana oldu. Gelecek yatırımlarımızda filomuzda NEOPLAN markasına daha fazla yer vermek istiyoruz” şeklinde konuştu. Düzenlenen törenin ardından araç MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından AHT-SHT Tourism Travel firma sahibi Hasan Toprak'a teslim edildi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.