Turizm Kentinin Tercihi Isuzu'dan yana

Turizm Kentinin Tercihi Isuzu'dan yana

Anadolu Isuzu, Türkiye’nin Turizm başkenti Antalya’da da vazgeçilmez olmaya devam ediyor.

Antalya’da turizm ve personel taşımacılığı yapan Aksu Birlik Turizm, Sena Turizm, Şekerler Turizm, Side Tur ve Türkiye’nin önemli süt ve süt ürünleri üreticisi Yörükoğlu’da tercihini Anadolu Isuzu’dan yana kullandı. 

Anadolu Isuzu, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi güney sahillerini altyapısı ve donanımı bakımından üstün araçlarıyla etkisi altına almaya devam ediyor. Antalya’da gerçekleşen teslimat törenine Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Tunç Karabulut, Pazarlama Şefi Demir Dikmen, Otobüs Satış Şefi Onur Çetinkaya, Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler, Kamyon Bölge Satış Sorumlusu Umut Akın, Otobüs Bölge Satış Sorumlusu Ferhat Sancaklı, Anadolu Isuzu Antalya Yetkili 3S Bayisi Esay Otomotiv yönetim kurulu üyesi Ali Göyük ve Esay Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Utku Taşkın katıldı. Törende firmalara plaket ve temsili Isuzu anahtarı teslim edildi.

“NOVO Lux otobüsler rakiplerinden ayrılıyor”

Teslimat törenlerinin ilk durağı AKSU Birlik - AKSU Tur oldu. Anadolu Isuzu’nun tasarıma ve konfora önem verdiğini vurgulayan Aksu Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan,NovoLux’un konfor ve estetik görüntüsü bakımından Antalya’nın en iyisi olduğunu söyledi. 10 adet NOVO Lux için anlaştıklarını ifade eden Karacan, bu araçlardan 5 tanesini teslim alacaklarını belirtti. Midibüste belli bir standardı yakaladıklarını ifade eden Karacan, “Rakiplerinden ayrılan özellikleriyle hem müşterilerimizden, hem de araçları kullanan şoförlerimizden olumlu geri bildirimler alıyoruz.” dedi.

Öte yandan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ise, Anadolu Isuzu’nun hangi segmente girecekse ilk 2’de olmak gibi bir hedefi bulunduğunu vurgularken,her yeni girdiğimiz segmentte en başlarda olmasa da, maksimum 5 yıl sonra birinci ya da ikinci olmaları gerektiğini ekledi. Tamay ayrıca, “120 noktada servis verebilen başka hiç bir rakibimiz yok” şeklinde ifadelerde bulundu.

Gerçekleşen teslimatlarda ikinci durak, süt ve süt ürünleri üreticisi Yörükoğlu oldu. Dağıtım ağırlıklı 3 buçuk tanklı kamyonet aldıklarını belirten Yörükoğlu Süt ve Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü Cihan Bulut, yaptıkları dağıtımın yüzde doksanını Isuzuaraçları ile gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Aynı görüşmede Anadolu Isuzu adına söz alan Fatih Tamay, gıda sektöründe satış sonrası hizmetlerin önemini vurgularken,rekabetin yoğun olduğu sektörlerde firmaların rekabetten düşmemek için,Isuzu’yu tercih ettiğini söyledi.

30. yılını kutlayan Yörükoğlu firması, 2014 yılı  içerisindeyaptıkları son parti alımla beraber filosundaki NLR kamyonet sayısını 25 adete çıkartmış oldu.

Yola Anadolu Isuzu ile devam

Yıl içerisinde 15 adet NOVO Lux teslim edilen turizm taşımacılığının öncü firmalarından Sena Turizm ortaklarından Suat Ünver ise yılsonuna kadar 10 adet daha NOVO Lux alacaklarını ifade etti. Yaklaşık olarak 130 adet araçla hizmet veren Sena Turizm portföyününyüzde 50’si midibüs, yüzde 50’si otobüsten oluşuyor.

Anadolu Isuzu ile birlikte başarılı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Ünver, NOVO  Lux araçların daha tasarruflu olduğuna dikkat çekti. Ünver şu açıklamalarda bulundu; “Anadolu Isuzu’yu tercih etmemizin en önemli sebepleri; araçların yeni motor versiyonları, konforu ile güçlü teknik donanım ve özelliklerdir. Seneye filomuzu daha da gençleştirecek ve bundan sonra da yolumuza Anadolu Isuzu ile devam edeceğiz.”

“Müşteri Isuzu’yu görmek istiyor”

Anadolu Isuzu'nun NOVO otobüsleri, Şekerler Turizm'in de ilk tercihi oldu.

Isuzu NOVO otobüslerin, her ihtiyaca cevap verdiğini vurgulayan Şekerler Turizm şirket ortaklarından Mustafa Atan ise, "Personel taşımacılığı için Isuzu’dan her zaman memnun kaldık. NOVO serisi ilk Şekerler Turizm’de test edildi. 2014 yılında günlük 20-25 bin arası yolcu taşıyoruz. Anadolu Isuzu'yu tercih etmemizdeki sebeplerden birisi de markaya olan güvenimiz. Ayrıca satış ve satış sonrasında aldığımız hizmetlerden de oldukça memnunuz. Markaya ve bayiye olan güvenimizden dolayı bu araçları gözümüz kapalı aldık. Antalya’ya Anadolu Isuzu sahip çıktı ve iyi rakamlar yakalandı. Bir  turizm kenti olan Antalya’da yazın araç parkuru genişliyor. Yoğun sezon içinde müşteri memnuniyetini devam ettirmek için araçların kaliteli oldukça önemli. Devamlı surette yaptığımız incelemeler müşterimizin Isuzu’yu tercih ettiğini  gösteriyor" dedi.

Diğer tarafta törende görüşlerini belirten Fatih Tamay ise, "Şekerler Turizm sadece bizden araç aldıkları için değil, ayrıca Antalya'da devamlı surette gelişen bir filo olmasından dolayı bizim için önemli bir konumda olan firmadır. Anadolu Isuzu olarak görevimiz araçları sattığımızda bitmiyor; sattıktan sonra da devam ediyor.  Şekerler Turizm filosundaki araç sayımızdan oldukça memnunuz. Bizim açımızdan çok iyi bir referans oluyorlar. Rakiplerimizin iki katı kapasitemiz var. Bölgesel önemi nedeniyle Antalya’da servis ihtiyacı gerçekten çok önemli. Bu ihtiyaca olumlu cevap verebilmek için çok güçlü bir servis organizasyonu gerekiyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

 

izmir-ikinci-gun-ferhan-turizm.jpg

 

 

antalya-yorukoglu.jpg

 

 

antalya-sekerler-turizm.jpg

 

 

antalya-side-tur.jpg

 

 

antalya-sena-turizm.jpg

 

 

antalya-aksu-tur.jpg

 

 

antalya-aksu-tur-seref-karacan.jpg

 

 

aksu-tur-seref-karacan.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.