Turizm Taşımasında yol haritası çizildi

Turizm Taşımasında yol haritası çizildi

Turizm Taşımacıları Derneği (TTD), Tüm dünyayı etkisine alan Koronavirüse karşı Turizm Taşımacılarının salgın sırasında, misafirlerin sağlığına yönelik riskleri, hizmet esnasında ortadan kaldıracak yol haritasını çizdi.

Turizm Taşımacılar Derneği,  TTD Kurumsal İletişim Birimi tarafında hazırlanan “TURİZM TAŞIMACILIĞI ÖNLEMLERİ” ile, Koronavirürüs salgını sırasında, turizm emekçilerinin ve ülkemize gelen misafirlerin sağlığına yönelik tehlikeleri ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

Turizm Taşımacılar Derneği’nin hedefi, virüsün turizm sektörüne  etkilerini azaltacak yol planını çizebilmek ve turizm sektörünün kontrol listelerini oluşturabilmek.

COVİD 19 TURİZM TAŞIMACILIĞI ÖNLEMLERİ; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, tarafından hazırlanan önlemlerle birlikte, ofislerin, sürücülerin ve misafirlerin “salgından nasıl en az şekilde etkilenebiceğini gösterirken” , karayolunda güvenli ulaşım deneyiminin de altını çiziyor.

Turizm Taşımacıları Derneği,  Covid 19 önlemlerini, yolculuk öncesi, misafirleri karşılama, yola çıkış ve yolculuğu tamamlama süreçlerinde alınması gereken tüm önlemleri, başlıklar altında madde madde hazırladı.

Detayları görmek için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.