Turizmciler istedi Mercedes yaptı

Turizmciler istedi Mercedes yaptı

Mercedes-Benz müşterilerinin stratejilerini yakından takip ederek beklenti ve taleplerini yerinde dinlemeye, araç ve hizmetlerini İstanbul’da başta turizm olmak üzere hafifi ticari araç taşımacılığı sektörüne detaylı olarak anlatmaya devam ediyor.

Mercedes-Benz Türk’ün, Yeni Mercedes-Benz Sprinter’ı yenilenmiş donanımları ve özelleştirlmiş boyutları ile tanıtmak üzere Ritz Carlton Otel’de düzenlediği toplantıya, Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Tufan Akdeniz, Satış Müdürü Serdar Yaprak,  Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş, Pazarlama Müdürü Onur Ahi ile Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Kerem Akın katıldı. Başarılı ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez eşliğinde söyleşi ile devam eden organizasyonda, Mercedes-Benz Sprinter ürün gamının yeni 10+1 Minibüs turizm modeli büyük ilgi gördü.

Tufan Akdeniz: “Sprinter minibüsler kategorisinde en güvenli araç olarak tanımlanıyor”

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Tufan Akdeniz, organizasyon sırasında yaptığı konuşmada, yeni Sprinter’ın başta 10+1 Minibüs versiyonu olmak üzere farklı versiyonları ile ilgili detaylı bilgi vererek, Mercedes-Benz Türk’ün geniş ürün gamının sektörün her türlü ihtiyacını karşıladığını ifade etti.  Akdeniz; “Yeni Sprinter, turizm, personel ve servis taşımacılığı yapan şirketlerin beklentilerini eksiksiz olarak karşılıyor. Kendi sınıfında sensörlü elektrikli kayar kapıya sahip tek fabrika çıkışlı araç olan Sprinter Minibüsler, tüm standart güvenlik donanımları ile kategorisinde en güvenli araç olarak tanımlanıyor.” dedi. 

img_3740.jpg

"Müşterilerimizin fikirlerine kıymet veriyoruz"

Tufan Akdeniz müşteri ihtiyaçlarına göre tasarım yaptıklarını belirterek görüşleri önemsediklerini belirtti.Sözlerine şöyle devam etti " Biz aracı konfigüre ederken oturup diyoruz ki “ Siz bu aracı nasıl kullanıyorsunuz,ne yapıyorsunuz “ gibi. 2015’te 40 milyon turist ‘Buyursunlar gelsinler’ dedik.Büyük turizm sektörünün içerisinde biz taşımacılık ayağını konuşuyoruz,dolayısıyla kendimize özel bir yerindeyiz.Dolayısıyla bu işin operatörü olarak en iyi fikri siz biliyorsunuz. 8+1 araçlar minibüs olduktan sonra 9+1 olma zorunluluğu çıktı,onu yaptık beğeninize sunduk,bunun bagaj yeri yok dediniz.Aldık Sprinter’i en kısa boylu,en alçak tavanlı ve en yakışıklı hale getirdik 10+1 yaparak bagaj yeride koyduk " dedi.

"Başarıya beraber ulaşıyoruz"

Turizmcilerle konuştukları zaman hiç karşılaşmadıkları durumardan bahseden Tufan Akdeniz işletmecilerin misal olarak Bursa’da ‘İşleriniz nasıl,neler yapıyorsunuz’ dedikleri zaman genelde Arapların gezmeye geldiğini söylediklerini,bunların ikiye ayrıldığını bir kısmının İstanbul’u turladığını Bursa’ya gelip kaplıcada zaman geçirdiklerini oradan da paketi olanların Trabzon’a geçerek Karadeniz yaylalarını görmek istediklerini,diğer bir kısım Arap turistlerinde Bursa turundan sonra güneye deniz için indiklerini belirttiklerini ifade etti.Turizmcilerden bunları öğrendiklerini,yaylada küçük araba lazım dağı tırmanacağız dedikleri zaman oraya nasıl bir şey yaparız diye çalıştıklarını irdeledi.Akdeniz "Biz sizi dinliyor,sizi dinledikçe başarıya ulaşıyoruz ve böyle yapmaya devam edeceğiz " diyerek müşteri ilişkisinin altını çizdi.

"Hizmette kalitemizi gösteriyoruz"

Tufan Akdeniz ürünlerinin iyi olduğunu söylediklerini ve bu ürünün kalitesiyle yarış içerisinde hizmet kalitesi vermeye çalıştıklarını söyledi.Bugün masaya oturdukları zaman satış sonrasıyla Mercedes-Benz kaskosuyla servis paketiyle ve geri alım taahhüdü ile arzu eden için hepsini tüm değer zinciri içinde zaten finansmanını sağlayarak ,hepsini bir masada konuşabildiklerini ve bunu yapabilen tek marka olduklarını ifade ederek sözlerini tamamladı.

Tufan Akdeniz'in ardından Ekonomist ve Yazar Mahfi Eğilmez'in 'Ekonomiye Bakış 2015' söyleşisi ile program sona erdi.

 

img_3868.jpg

 

img_3834.jpg

 

img_3840.jpg

 

mercedes-benz-hafif-ticari-araclar-pazarlama-ve-satis-turkiye-muduru-tufan-akdeniz-1.jpg

 

mercedes-benz-sprinter-10+1.jpg

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.