Türk Takımlarına Alışan Group’tan Lojistik desteği

Türk Takımlarına Alışan Group’tan Lojistik desteği

Shell Eco-marathon yarışmasının bu yıl Hollanda’da yapılacak yeni heyecanına katılacak 12 Türk takımın lojistik sponsorluğunu, Alışan Group üstlendi.

En az yakıtla en uzak mesafeyi kat etmek hedefiyle bu yıl 28’incisi düzenlenecek olan Shell Eco-marathon Avrupa’da final heyecanı yaklaşıyor. 17-19 Mayıs 2012 tarihleri arasında Hollanda’nın Rotterdam şehrinde düzenlenecek olan Shell Eco-marathon bu kez zorlu bir sokak parkurunda gerçekleşecek. Avrupa genelinde 3 binden fazla öğrencinin hazırlandığı Shell Eco-marathon’a bu yıl Türkiye’den de 12 iddialı takım katılıyor.
Yarışacak araçların teknik tasarım ve üretimlerinin yanı sıra organizasyona katılım için gerekli tüm aşamalardan sorumlu olan takımlar için en önemli unsurlardan biri olan tasarlanan araçların transferini, bu yıl Türkiye’nin önde gelen taşımacılık şirketlerinden biri olan Alışan Lojistik üstlendi. Türk takımların araçları, Alışan Lojistik’e ait özel nakliye araçlarıyla 7 günlük yolculuk ile Rotterdam’a ulaştırılacak. Türkiye 12 takım ile temsil edilecek
Rotterdam’daki yarışmada Türkiye’yi; Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi, Sakarya Üniversitesi, Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi ve Erciyes Üniversitesi takımları temsil edecek. “Katkı sağlamaktan onur duyuyoruz”

Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Damla Alışan bu anlamlı ve önemli organizasyona katkı sağlamaktan onur duyduklarını belirterek; şunları söyledi: “Alışan Group olarak sektördeki yatırımlarımızın yanı sıra; sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekleştirdiğimiz projelerimiz de bizim için büyük önem taşıyor. Bu kapsamda eğitim ve öğretime yönelik desteklerimiz ile toplumsal gelişimi hedefliyoruz. Shell Eco-Marathon bu misyonumuz ile dahil olmak istediğimiz ve gönülden inandığımız projelerden biri. Bu anlamda Alışan Lojistik olarak gençlerimize uluslararası bir platformda destek verebilmenin haklı gururunu yaşamaktayız.” www.tasimacilar.com 14.04.2012/11:40