Turkcell Omsan’a teşekkür plaketi verdi

Turkcell Omsan’a teşekkür plaketi verdi

Turkcell’e vermekte olduğu depolama hizmetleri ile ilgili yapılan yıllık değerlendirme sonuçlarına göre Omsan, hedeflerin de üzerinde bir başarı elde etti.

Toplam 6 performans kriteri baz alınarak yapılan değerlendirme sonuçlarına göre Omsan’ ın sergilediği başarı oranının yüzde 100 olarak belirlendiği bildirildi.

Değerlendirmede, Zamanında Sevkiyat Süresine Uyum, İade Malzeme Depoya Alım Süresi, Yeni Malzeme Depoya Alım Süresi, Envanter Doğruluk, Nakliye Performansı ve Envanter Doğruluk Oranı gibi kriterlerin sonucu belirlediği belirtildi.

Özellikle Envanter Doğruluk Oranı’nda 25 milyon adet değerli ürün içerisinde sıfır hata gibi sektör için oldukça iddialı bir başarıya ulaşıldığının altı çizilirken, Omsan’ı, göstermiş olduğu yüksek performans sebebiyle kutladığını ifade eden Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, bu operasyonu doğrudan yapmak yerine Omsan ’ı seçerek ne kadar doğru bir karar verdiklerini belirtti.

Göstermekte oldukları yüksek performans karşılığında hak ettikleri sonuçlara ulaştıklarını belirten Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan ise, “Buradaki başarımız, lojistik hizmetlerin uzman lojistik firmaları tarafından sağlanmasının müşterilere rekabet avantajı yarattığını göstermesi nedeniyle tüm lojistik firmaları için oldukça önemlidir.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum