Turkish Cargo'dan Mars Hava ve Deniz Kargo'ya ödül

Turkish Cargo'dan Mars Hava ve Deniz Kargo'ya ödül

Mars Hava ve Deniz Kargo, Turkish Cargo ile en çok taşıma yapan ilk beş şirket arasında yer aldı.

Turkish Cargo’nun bu yıl 9.’sunu düzenlediği Acente Ödülleri Töreni’ne katılan Mars Hava ve Deniz Kargo CEO’su Selmin Kahraman aldıkları ödülü şöyle değerlendiriyor: “Havayolu taşımacılığı Mars Hava ve Deniz Kargo olarak üzerinde titizlikle durduğumuz bir işkolu. Bu alanda sahip olduğumuz geniş iş hacmi doğrultusunda Turkish Cargo ile en çok taşıma yapan şirketler arasında yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmadığımız için gururluyuz.”

Hava kargo sektörünü ve Türkiye’de faaliyet gösteren birçok acenteyi bir araya getiren “Turkish Cargo Acente Ödül Töreni” sektörün önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan UTİKAD’ın ve İstanbul Havalimanı’nın üst düzey yöneticilerinin katılımı ile İstanbul’da gerçekleşti. Törende Turkish Cargo’ya olan katkıları dolayısıyla acentelere 17 dalda ödüller verilirken, Mars Hava ve Deniz Kargo, Turkish Cargo ile en çok taşıma yapan beş acente arasında yer alarak ilgili kategoride ödül aldı.

5 kıtada 77 ülkede 350 ofisi ve 8350 çalışanı bulunan uluslararası network kuruluşu WIN’in (World Independent Network) kurucu üyesi olan Mars Hava ve Deniz Kargo, sahip olduğu IATA ve FIATA belgeleriyle dünyadaki tüm havayolu firmalarıyla çalışarak kargo şirketlerine değer katıyor. Şirket; tüm dünyayı kapsayan geniş acente ağı, kalifiye personeli ve sağlam alt yapısı ile konsolide, ekspres, kapıdan kapıya, refakatli taşıma, komple taşıma ve multi-modal taşıma hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getiriyor. Müşterilerinin stratejik iş ortağı olma felsefesiyle hareket ederek dünya çapında aktif güçlü networkü ile charter uçak kiralama, 3. ülke transit taşımacılığı, bozulabilir ve tehlikeli madde taşımacılığı ve armatörlerle yer garantili kontrat gibi hizmetleri kusursuz olarak sunuyor.

Aldıkları ödüle ilişkin açıklama yapan Mars Hava ve Deniz Kargo CEO’su Selmin Kahraman şöyle konuştu: “Turkish Cargo, hava taşımacılığında önemli işbirlikleri yaptığımız bir şirket. Müşterilerimizden aldığımız ürünleri Turkish Cargo aracılığıyla güvenle ilgili yerlere teslim etmek bizi mutlu ediyor. Yakın zamanda faaliyete giren yeni havalimanıyla hava kargoculuğunun iş hacminin katlanarak artacağını da göz önünde bulundurursak kargo taşımacılığının bambaşka bir boyuta taşınacağını söyleyebiliriz. Biz Mars Hava ve Deniz Kargo olarak hava taşımacılığında her zaman müşterilerimizin yanında olup ürünlerini doğru işbirlikleriyle taşımaya devam edeceğiz.”

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.