Türkiye’deki ilk Volvo FH teslimatı Mastur’a yapıldı

Türkiye’deki ilk Volvo FH teslimatı Mastur’a yapıldı

Avrupa pazarı için 2013 baharında üretilmeye başlanan yeni Volvo FH çekicilerin Türkiye’deki ilk filo teslimatı, Mestur Uluslararası Nakliyat’a yapıldı. Firma Volvo’dan 20 adet FH 460 çekiciyi filosuna kattı.

Yeni Volvo FH çekicilerin Türkiye’deki ilk teslimatına Volvo Group Trucks Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı, Volvo Group Trucks EMEA Satış ve Pazarlama Direktörü Christer Pehrsson, Volvo Kamyon Satış Direktörü Şafak Tuğut ve Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş katıldılar.


2000 yılında Mersin’de kurulan Mestur, Volvo çekici ve kamyonlarından oluşan tek markalı filosu ile hizmet veriyor. Hizmet ve filo yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mestur, teslim aldığı 20 adet yeni Volvo FH 460 4x2 çekici ile filosunu en son donanımlarla güçlendiriyor. Mestur, I-Shift şanzıman ve I-See teknolojisine sahip yeni Volvo FH 460 4x2 çekiciler ile operasyonlarının verimliliğini arttırırken aynı zamanda yakıt tasarrufunu en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Firma teslim aldığı 20 adet Volvo FH çekici ile araç filosunu 100 adede çıkarttı.

Uluslararası taşımacılık ve nakliye sektöründe izlediği kalite politikası çerçevesinde çalışmalarına devam eden Mestur, grup şirketleri ve oluşturduğu dünya çapındaki acente ağı ile büyümeyi sürdürüyor. Mestur, uluslararası kara, hava, demir ve denizyolu taşımacılığı gibi lojistik sektörünün pek çok alanında hizmet veriyor. Genel olarak Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine taşımacılık yapan Mestur, müşterilerine uluslararası kalite standartları doğrultusunda hizmet sunuyor. Bu nedenle taşımacılık sektöründe son teknolojiyi takip ederek yeni araç alımlarında tercihini, Volvo’nun tüm dünyada kısa bir süre önce lansmanını gerçekleştirdiği yeni FH çekicilerden yana kullanıyor. Mestur, yeni Volvo FH 460 4x2 ile kalitesinden ödün vermeyerek Volvo I-Shif şanzıman ve I-See teknolojisi donanımlarının avantajlarından da yaralanıyor.


20 adet Volvo FH Mestur’un filosunda


Volvo’yu özellikleri ve avantajları nedeniyle tercih ettiklerini söyleyen Mestur Nakliyat Genel Müdürü Ekrem Çiçek volvo’yu seçmelerindeki bir diğer nedeni ise satış sonrası hizmetlerinden memnun kalmaları olarak açıkladı. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda çalıştıklarını söyleyen Çiçek, 2000 yılından bu yana uluslar arası taşımacılıkta her yükü düzenli, kaliteli, hızlı ve ekonomik olarak müşterilerine ulaştırdıklarını ifade ederek “Bu nedenle tercihimizi yine Volvo’dan yana kullanarak 20 adet Volvo FH 460 4x2 çekiciyi bünyemize kattık. Yeni Volvo FH çekicileri ilk gördüğümüzde çok etkilendik. Gerek donanımları gerek performansı gerekse konforu ve yakıt tasarrufu ile bir nakliye firmasının tüm beklentilerini en iyi şekilde karşılamak üzere üretilen bir çekici. I-Shift şanzıman ile birlikte yeni teknoloji I-See sayesinde yakıt tüketimleri daha da düşen yeni Volvo FH çekicilerin verimliliğimizi daha da arttıracağına hiç şüphemiz yok. Dünyanın bize göre en iyi çekicisinin Türkiye’de ilk sahibi olmak aslında öncülüğümüzün de bir simgesi” şeklinde açıklama yaptı. İki yıldır Volvo Dynafleet filo takip sistemini kullandıklarını belirten Ekrem Çiçek, Dynafleet sistemi ile filolarını ve işlerini kolaylıkla takip ettiklerini söyleyerek “Dynafleet filo takip sistemi, işleyişimiz ile ilgili pek çok bilgi vererek operasyonlarımızda büyük bir verimlilik ve kolaylık sağlıyor. Ayrıca, araç ve sürücü verilerinin analizi sayesinde yakıt masraflarımızı azaltacak çözümler bulmamıza yardımcı oluyor” dedi.

Yeni Volvo FH serisi “Yakıt ekonomisi, güvenilirlik, ergonomi, üstün yol tutuş”


Volvo Group Trucks Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı ise teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Ticari araçlar sektöründe çıtayı yükselten yeni Volvo FH’ın Türkiye’deki ilk filo teslimatının Mestur’a yapılması bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Yeni Volvo FH serisi, birinci sınıf bir kamyon ve çekicinin sunabileceklerini yepyeni bir boyuta taşıyor. Yakıt ekonomisi, güvenilirlik, ergonomi, üstün yol tutuş ve güvenlik özellikleriyle yeni Volvo FH çekicilerin, hem Mestur Uluslararası Nakliyat’ın kârlılığını arttırmak, hem sürücülerinin verimliliğini ve konforunu sağlamak açısından iyi bir iş ortağı olacağını biliyoruz” şeklinde konuştu.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.