Türkiye'nin ilk Volvo Kamyon Merkez Servisi Orhanlı'da açıldı

Türkiye'nin ilk Volvo Kamyon Merkez Servisi Orhanlı'da açıldı

Türkiye’de satış sonrası hizmetlerinde yatırım yapmaya devam eden Volvo, İstanbul Anadolu Yakası Orhanlı’da Türkiye’nin ilk Volvo Kamyon Merkez Servisi’ni düzenlenen görkemli bir törenle açtı.

Tamamen Volvo Group Otomotiv tarafından işletilen ve Türkiye’de ilk Volvo Kamyon Merkez Servisi olma özelliğini taşıyan merkezin resmi açılışı yapıldı. Volvo Kamyon’un Orhanlı’da hizmete sunduğu servis, tamamen Volvo Group Otomotiv tarafından işletilen Türkiye’deki ilk Volvo Kamyon Merkez Servisi olma özelliğinin yanı sıra Türkiye genelinde İstanbul, Ankara, Bolu, Gaziantep, Hatay, Mersin gibi şehirlerde bulunan toplam 14 yetkili servise rehberlik edecek. 2 bin m2 açık, 4 bin 500 m2 kapalı alanda hizmet verecek ve tamamen Volvo’nun global standartlarında mekanik, elektronik, kaporta ve boya hizmetleri sunacak olan günlük 30 araç kapasiteli Volvo Kamyon Merkez Servisi Orhanlı, en son teknoloji, üstün hizmet kalitesi, orijinal Volvo parçaları ve müşteri odaklı yaklaşımı ile müşteri memnuniyetini en yüksek düzeye ulaştırmayı hedefliyor.


Volvo Kamyon, Türkiye genelinde bulunan 13 yetkili bayi ve servisin yanı sıra tamamen Volvo Kamyon sermayeli ilk merkez servisin, Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson, Volvo Kamyon Global Marka Yönetimi Direktörü Tobias Dahlgren, üst düzey Volvo Kamyon yetkilileri, Volvo Kamyon iş ortakları, ulaştırma ve taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı özel bir tören ile açıldı.


“Bu servis, Volvo’nun Türkiye pazarına duyduğu güvenin sonucu”
Türkiye’deki ilk Merkez servisini açmanın heyecanını yaşayan Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson törende yaptığı açıklamada, Volvo’nun Türkiye pazarına duyduğu güvenden dolayı böyle bir yatırım yaptıklarının altını çizdi. Ericsson, “Bu tesis ile Türkiye’deki sürekli gelişimimizi göstermemiz açısından çok önemli. Ayrıca bu servis müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunabilmemiz için önemli bir merkez olacak. Volvo, Türkiye’yi ve İstanbul’u dünyanın stratejik merkezlerinden biri olarak gördüğü için merkez servisimizi burada açmayı uygun gördük. Ayrıca Volvo, Orhanlı’yı önemli bir taşıma merkezi olarak görüyor. 16 Nisan’dan beri bu servisimiz hizmet veriyor. Bu merkez; 2 bin m2 açık, 4 bin 500 m2 kapalı alan ve 90 çalışan ile günde 30 araca hizmet verebilecek düzeyde tasarlandı. Elektronik, mekanik, boya ve kaporta hizmetleri sunuluyor. Ayrıca Türkiye genelinde en iyi yedek parça bulunabilirliği bu serviste olacak. Bu servis bizim rekabetçi yapımızı yansıtması açısından da çok önemli. Amacımız bu bölgedeki müşterilerimize katma değer sağlamak. Volvo’nun Türkiye’de servis ve satış ağını geliştirmek için sürekli çalışma içindeyiz” “2. merkez servis Hadımköy’e”
Türkiye için bu tarz merkez servis oluşturma noktasında ciddi çalışmaları olduğunu belirten Ericsson, Hadımköy’e de 2013 yılında bir merkez servis açma hedeflerinin olduğunu belirtti. Ericsson, “bu oluşturacağımız ikinci merkez servis noktası ile Türkiye’deki pazar payımızı yüzde 50 oranında arttırmayı planlıyoruz” dedi. Ayrıca Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson, Volvo Kamyon Merkez Servisi’nin kurulmasında emeği geçen herkese de teşekkür etti.


“Türkiye pazarındaki konumumuz güçlenecek”
Volvo Group Türkiye’yi tebrik ederek sözlerine başlayan Volvo Kamyon Global Marka Yönetimi Direktörü Tobias Dahlgren, böyle bir törende bulunmaktan dolayı çok gururlu olduğunu ifade etti. Dahlgren, “Volvo Kamyon olarak 140’dan fazla ülkede 2 bin 300 servis noktası ile müşterilerimize hizmet ediyoruz. Bizim geçmişte de gelecekte de en önemli görevimiz müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak. Açılışını yaptığımız bu servis noktası ile hem görevimizi yerine getireceğiz hem de pazardaki konumumuzu güçlendirmiş olacağız. Ayrıca Türkiye bulunduğu konum itibariyle taşımacılık faaliyetlerinin merkezi konumunda olduğu için bu bölgeyi önemsiyoruz” şeklinde konuştu. www.tasimacilar.com 13.07.2012/13:23