Turkon araç tercihini MAN’dan yana kullandı

Turkon araç tercihini MAN’dan yana kullandı

Denizyolu ve Karayolu ile konteyner taşımacılığı yapan Turkon araç alımında MAN’ı tercih etti. Firma filosuna ekleyeceği 50 adet MAN TGS 18.400 4x2 EfficientLine çekicinin anlaşmasını gerçekleştirdi.

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla çalışan deniz ve kara nakliye filoları arasında yer alan Turkon, MAN ile 50 adetlik TGS 18.400 4x2 EfficientLine çekici anlaşması gerçekleştirdi.

10 adet MAN Turkon filosuna eklendi

Turkon, çekicilerin ilk 10 adedini Samandıra tesislerinde gerçekleşen bir tören ile teslim aldı. Törene, Turkon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, Kara Nakliye Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Taşçı, Konteyner Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Erkay Derelli, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Grup Müdürü Aydın Yumrukçal, İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ve Bölge Satış Koordinatörü Ersoy Öksüz ile MAN Finans Genel Müdürü Vahit Altun ve MAN Finans Bölge Yöneticisi Doğan Gamsız katıldı.


Turkon neden MAN’ı tercih etti

Gerçekleşen yatırımla filolarındaki araçları MAN ile yenilediklerini ifade eden Turkon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, yatırımlarını yüksek standartlı hizmet anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiklerini belirtti.

Filolarını yenilerken neden MAN’ı tercih ettiklerini Kalkavan şu sözlerle açıklıyor: “MAN TGS EfficientLine çekicileri, yüksek donanım seviyesi ve kalitesi, düşük yakıt sarfiyatı ve yüksek dayanıklılıklarından dolayı tercih ettik. Bu araçlar ile birlikte Bakım Sözleşmesi de alarak, işletme maliyetlerimizi düşürmeyi hedefledik.”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ise Turkon gibi sektörün önde gelen firmalarından biri ile işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Turkon ile yapılan paket anlaşmasında neler var

Gerçekleşen paket anlaşmasıyla ilgili bilgi veren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Grup Müdürü Aydın Yumrukçal, “MAN güvencesindeki orijinal yedek parçalardan oluşan bakım paketleri ile Turkon araçlarının bakımı emin ellerde yapılacak, gözleri arkada kalmayacak. İster araçlar satın alınırken, ister kullandıktan bir süre sonra 3, 4 veya 5 yıllık süreleri kapsayan bakım paketi satın alındığında, orijinal parçalarla ve MAN normuna uygun sarf malzemeleri ile yetkili servislerde yapılan bakımlarla, hem araçların ömrü uzuyor hem de masraflar çok azalıyor” dedi.

MAN Finans Genel Müdürü Vahit Altun da yaptığı konuşmada, ülkemizin saygın şirketlerinden Turkon’un projesini finanse etmekten büyük mutluluk duyduklarını, MAN Finance’in tüm şirketlere uygun finansal çözümler sunduğunu söyleyerek alınan çekicilerde otomatik şanzıman, aeropaket, klima ve ESP fren sisteminin standart olarak sunulduğunu belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum