Tursan Ulaşım Hizmetlerine ödül

Tursan Ulaşım Hizmetlerine ödül

Otokar ve Kaptanlar Kulübü Ulaştırma Platformu ortaklığıyla düzenlenen Ulaştırma Platformu Ödül Töreni’nin üçüncüsü İTÜ ARI Teknokent'te gerçekleştirildi. Hayata geçirdiği “Servis Rehberi” uygulaması ile sektörde ilke imza atan TURSAN, “Toplumsal Cinsiyet

Otokar, Koç Topluluğu’nun “Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum” projesi kapsamında toplu taşıma sektöründe toplumsal cinsiyet eşitliği bilincinin oluşması, özellikle sektördeki kadın istihdamının artırılmasına yönelik olarak sektörün önde gelen birlik, federasyon ve derneklerinin desteğiyle farkındalık çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla Otokar’ın öncülüğünde, Ulaştırma Platformu işbirliği ile sektördeki kadın istihdamını artıran ve toplumsal eşitlik için çalışmalar yürüten kurumların ödüllendirildiği Ulaştırma Platformu Ödül Töreni’nin üçüncüsü İTÜ ARI Teknokent'te gerçekleştirildi. TURSAN, Türkiye’de öncüsü olduğu “Servis Rehberi” uygulaması ve kadın istihdamını destekleyen yaklaşımıyla “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü”ne layık görüldü.

Toplu taşıma sektörünün önde gelen isimlerinin yer aldığı organizasyonda, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, TURSAN Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Orduhan’a ödülünü takdim etti. Aldıkları ödülün kendileri için çok anlamlı olduğunu belirten Hakan Orduhan, toplumsal cinsiyet eşitliğinin öneminin altını çizerek “İnsanlığın gelişimi kadınların gelişimi ile olur. Kadınlar için istihdam yaratmak, ileriye doğru atılmış bir adımdır” dedi.

Törende toplu taşıma sektöründeki kadın istihdamının son dönemdeki artışından oldukça mutlu olduklarını belirten Basri Akgül, "Sektörümüzde kadın istihdamını artırmaya yönelik adımlar atan, çalışmalar gerçekleştiren tüm kurumlara teşekkür ediyoruz. Kadınlara toplumsal hayatta layık oldukları değeri vermeliyiz. Bu noktada istihdam çok önemli. Çalışan, gören, üreten, vizyonu olan kadın toplumu geliştirir. Bugün ödülünü takdim ettiğimiz TURSAN’ın hayata geçirdiği uygulamalar kadın istihdamının artması açısından büyük öneme sahip. Başta Hakan Orduhan olmak üzere tüm TURSAN ailesine teşekkür ederiz” dedi.

tursan-turizm.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.