TÜVTÜRK Muayeneleri Artık Daha Kolay ve Yakın

TÜVTÜRK Muayeneleri Artık Daha Kolay ve Yakın

İETT, TÜVTÜRK ve ÖHO Şirketleri arasında varılan mutabakat çerçevesinde Özel Halk Otobüslerinin yıllık TÜVTÜRK ve İETT Teknik Muayenelerinin İETT Anadolu Garajı'nda yapılmasına başlandı.

İlk etapta 2015 yılında Muayenesini yaptırmamış olanlar belirli bir program çerçevesinde İETT Anadolu Garajına çağrılacak. Taşımacılara 1 gün öncesinden mesaj atılarak bilgilendirilecek, daha sonra filo kimin hangi saatte gitmesi gerektiğini araç bilgisayarlarına mesajla bildirecek.

iett-muayene--.jpg

Muayenelere Katılım Zorunlu

   Yapılan uygulama taşımacılar açısından kolaylık ve iki muayeneyi bir arada yaptıracakları için zaman ve sefer kayıpları da ortadan kalkacak.

   2016 yılı teknik Muayeneleri ise Mart ayında yapılacak ve bundan sonra her yıl yılsonu ve başı olmak üzere 2 periyod halinde uygulama rutin hale getirilecek.

   TÜVTÜRK’e ödenecek muayene ücretini Özulaş yatıracak ve daha sonra taşımacıların hak edişlerinden düşülecek.

   Konuyla alakalı görüşüne başvurduğumuz Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Ovacık, “ İETT ve TÜVTÜRK Muayenelerini uzun görüşmeler neticesinde bir arada ve İETT garajında yapılmasını sağladık. Bu uygulama taşımacılarımız açısından son derece faydalı olacak ve külfetten kurtulmuş olacaklar.

   Ben ortaklarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini ve araçlarını zamanında muayeneye götürmelerini istirham ediyorum. Gerçekten yapılan uygulama bir devrim niteliğinde. Tüm ortaklarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Bundan sonra da ortaklarımızın yararına olacak uygulama ve düzenlemeler devam edecek. Yeter ki biz bu gibi şeylere sahip çıkalım ve riayet edelim.” ifadelerini kullandı.

iett-muayene.jpg

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.