TÜYAP’tan TOFED’e Teşekkür Ziyareti

TÜYAP’tan TOFED’e Teşekkür Ziyareti

TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Hakan Mirgün ve Proje Pazarlama Uzmanı Havva Olçum, TOFED’in Türk otomotiv sanayinin yerel ve bölgesel pazarlara açılmasına imkân sağlayan COMVEX Fuarı’na verdiği destekler için teşekkür ziyaretinde bulundu.

21-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında 5. kez otobüs endüstrisine hizmet ve ürün sağlayan tüm kuruluşlar, karayolu yolcu taşımacılığının geleceğinin şekillendiren ve işbirliklerini geliştiren COMVEX İstanbul’da bir araya gelecek. İlk günden bu yana TOFED desteği ile gerçekleştirilen ve tüm sektör oyuncularını tek çatı altında toplayarak ulaşım politikalarının bir bütün olarak ele alındığı fuarın Genel Müdür Yardımcısı Hakan Mirgün ve Proje Pazarlama Uzmanı Havva Olçum, iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla TOFED Genel Başkanı Birol Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette mevcut projelerin yanı sıra ileriye dönük planlanan projeler de istişare edildi.

   TOFED’in desteği ile TÜYAP tarafından organize edilen Comvex İstanbul Fuarı’nın 5. si 21-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında otomobil, ticari araçlar, motosiklet ve bisiklet sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.